Očekivani problemi - Zvezdino pojačanje ne želi na pozajmicu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.08.2016.
23:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Momak koji je u letnjem prelaznom roku stigao na stadion "Rajko Mitić" shvatio je da uskoro neće dobiti priliku da igra ali i pored toga odbija da ode na pozajmicu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sportski sektor fudbalskog kluba Crvena zvezda bio je jako aktivan tokom letnjeg prelaznog roka pošto su treneru Miodragu Božoviću praktično ispunjene sve želje koje je imao.

Nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona postalo je jasno da je igrački kadar preobiman i da će pojedini fudbaleri morati da prihvate transfere ili pozajmice.

Pisali smo danas da postoji plan da nekoliko igrača na koje Miodrag Božović trenutno ne računa odu na pozajmice, ali su se paralelno sa tim pojavile i informacije da stvari neće ići tako glatko.

Mladi reprezentativac Novog Zelanda Adam Mičel odbio je da se preseli u ivanjički Javor Matis iako je primarno prihvatio takvu opciju, otkrio je za "Sportski žurnal" sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

"Prvo je hteo, pa nije. Najbolje je da ode na pozajmicu, pitanje je kad će dobiti šansu. Doći ćemo u situaciju da ne znamo u decembru kakav je igrač" rekao je Raosavljević.

Momak koji igra na poziciji štopera stigao je u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač i potpisao ugovor na godinu dana što samo govori da čitav posao oko njegovog potpisan nije obavljen valjano.

Očigledno je da je Adam Mičel očekivao šansu u Zvezdi i da sada ne želi na pozajmicu pa ostaje da vidimo kakvo će rešenje crveno-beli naći za novonastali problem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Wednesday, 17.08.2016
01:10

Грофе, дај му шансу да покаже да ли зна нешто? Од Фибела и Луковића, тешко да може да буде гори.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 16.08.2016
12:31

Треба му пружити шансу јер од Луковића и Фибела не може бити гори.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 16.08.2016
08:09

Ne znam sto neubaci ovog malog ako je zadovoljio na treningu. Ne moze biti gori od Fibela

avatar
sashki
Tuesday, 16.08.2016
02:10

A kako bi bilo da mu date sansu? Omam osecaj kao da ne zele da ha stave u igru kako navijaci nebi videli koliko je dobar jer moraju da igraju pojedini balvani slucaj mali plavsic. Nebi ni ja na pozajmicu ako sam potpisao ugovor na godinu dana.

avatar
Tuesday, 16.08.2016
01:05

Momak je trebao da dobije priliku, ne znam šta ste čekali, jer pored onakve očajne odbrane nismo imali sa njim šta da izgubimo!

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 16.08.2016
00:32

Igrač je ovde upravu. Šta ste potpisivali jednogodisnji ugovor sa njim nećete da igra za vas? Već ste trebali da znate kakavje i ispod ugovora na dve plus jednu ili maksimalno na jednu plus jednu niste smeli ići.

avatar
Kucky Dog
Tuesday, 16.08.2016
00:01

Bitno da ste ga doveli kao slobodnog igrača, a to što vam nije potreban...

avatar
Povratak kralja XLI
Monday, 15.08.2016
23:58

Doveli igrača u junu/julu mesecu, a kaže -doći će decembar, a mi nećemo znati kakav je igrač-. Valjda ste trebali da znate kakav je pre nego da ga potpišete?!