Očekivali gostoprimstvo? Evo na šta se sve Rusi žale u Beogradu!

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 14. februar 2018.

  • 11:15

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Predstavnik navijača fudbalskog kluba CSKA preneo je za ruske medije utiske sa "Marakane" i požalio se na organizaciju jučerašnje utakmice. Rusi se žale na blato, sneg i zimu.

Očekivali gostoprimstvo? Evo na šta se sve Rusi žale u Beogradu!
Foto: Epa/Paulo Carrico
Navjači moskovskog CSKA koji su u utorak došli na stadion "Rajko Mitić" da podrže svoj tim u duelu sa Crvenom zvezdom preneli su ruskim medijima utiske sa gostovanja u Beogradu.

Predstavnik navijača Dmitrij Bugrov rekao je za ruske medije da organizacija nije bila na očekivanom nivou i da su se pristalice CSKA susrele sa mnogim problemima tokom jučerašnjeg dana.

"Organizacija meča nije bila na najvišem nivou. Pre svega zbog činjenice da karte nisu poslate u Moskvu. Za nas je kupovina karata bila organizovana u Beogradu. Drugo, u poslednjem trenutku, nakon sastanka, odlučeno je da se karte ne prodaju na stadionu već na sasvim drugom mestu", rekao je Bugrov a prenose ruski mediji.

Karte za navijače CSKA zaista su se prodavale u SC "Banjica" ali to nije bila odluka organizatora utakmice već beogradske policije.

"Dobro je da postoji internet. Zahvaljujući Ivanu Ulanovu koji je zadužen za saradnju sa navijačima, preko interneta smo mogli da dođemo do informacija kako uopšte da dođemo do ulaznica. Ljudi su tako saznali gde mogu da ih kupe, bukvalno u poslednjem trenutku", dodao je navijač CSKA.

Većina navijača CSKA meč je ispratila sa vrlo malo garderobe na sebi ali je Bugrov posle utakmice pominjao hladnoću i nedostatak toplih napitaka na stadionu.

"Nakon meča smo na stadionu zadržani bukvalno sat i po vremena na hladnom vremenu, snegu i kiši. U našem sektoru čak nismo mogli ni čaj da kupimo. Sve u svemu, organizacija je bila daleko ispod najvišeg nivoa", požalio se Bugrov.

Pristalice CSKA unele su veliku količinu pirotehničkih sredstava na tribine stadiona "Rajko Mitić" i zbog toga u Rusiji mediji pišu o vrlo izvesnoj kazni UEFA koja će uslediti kao rekacija na ono što se desilo u Beogradu.

Na ruskom portalu "Sportekspres" pojavio se snimak iz Beograda koji prikazuje kako je izgledao prilaz stadionu "Rajko Mitić". Pominju se blato, sneg i hladnoća, a OVDE možete pogledati kako je to izgledalo iz ugla ruskih novinara.

Revanš meč između CSKA i Crvene zvezde na programu je za sedam dana.

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari