Obrt u Zvezdi - Stigla nova ponuda za Račića, Italijani gube trku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.05.2018.
09:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Mladi vezista je veoma blizu odlaska iz Crvene zvezde, pitanje je samo koja će biti njegova nova stanica i koliko će Zvezda zaraditi od njegovog transfera.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je početkom letnjeg prelaznog roka već ostala bez nekoliko igrača iz šampionskog sastava, Le Taleku, Donaldu i golmanu Kahrimanu su istekli ugovori i saradnja sa njima iz različitih razloga neće biti nastavljena. Luka Adžić je prešao u Anderleht za 800.000 evra, a Luka Ilić je odlukom nadležnih u Mančester sitiju prosleđen u holandsku Bredu na pozajmicu.

Takođe, Dušan Anđelković završava karijeru, a neizvesnost postoji i oko ostanka još par igrača iz aktuelnog sastava.

Utisak je da je samo pitanje dana kada će Uroš Račić napustiti Marakanu, jer se oko njegovog transfera već uveliko vode pregovori.

Prethodnih dana se pominjalo da je Bolonja za njega spremna da izdvoji milion i po evra, ali izgleda da je negde zapelo, što sada žele da iskoriste - Belgijanci!

Današnji ''Žurnal'' prenosi najnovija saznanja da je belgijski Gent sada pokazao konkretno interesovanje, kao i da su pregovori sa njima već stigli u završnu fazu.

Juče je sportski direktor Mitar Mrkela potvrdio da postoji ponuda za Račića, mnogi su bili ubeđeni da je u pitanju ponuda Bolonje, ali izgleda da su Belgijanci mnogo ozbiljniji u nameri da angažuju 20-godišnjeg vezistu.

Da li to znači i da su spremni da plate više od milion i po evra?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 30.05.2018
11:43

I dobar posao i nije,ne znam. Dobro je sto smo dali sansu klincima i sto cemo od njih zaraditi fine pare,a da opet nijedan nije imao veliki uticaj na igru,sa druge strane,prodajemo ih,a mozda bi bar jedan (po meni Adzic) odigrao maestralno i prodali bi ga za 10m,sto je vise nego sto cemo dobiti za sve skupa ovako. Mada,posto je Milojevic ostao,verujem da zna sta radi,jer ispada da od prvih 11,odlaze samo njih trojica (LeTalek,Donald i Radonjic ili Pesic) sto nije strasno za nadoknaditi,ipak je bolje prodavati rezerve,a ne kao proslih godina celu orvu postavu,pa opet na kamionu dovoditi novih 11.

avatar
dejanera2
Thursday, 31.05.2018
12:44

Pa sad da li je samo troica videcemo. Pred kraj prvenstva se pricalo da postoji interesovanje za Borjana, Savica, Stojkovica, Frinponga, Krsticica, Srnica (svima istice ugovor sledeceg juna pa ako sada ne odu imacemo istu situaciju kao sa Donaldom i LeTalekom). Dalje prva postava nije samo 11 igraca nego u najmanju ruku 16-18 jer kako da nazoves nekoga ko igra skoro svaku utakmicu a po neku i pocne? Tu pre svih mislim na Milijasa, Racica i Mirica. Dakle lako moze da se desi da, ako ne sada a ono do kraja prelaznog roka, ostanemo bez 7-10 igraca od tih 16 a onda ce biti daj sta das samo da se sakupimo! A sto se Adzica tice on je imao ozbiljan problem. Igra na poziciji na kojoj je i Radonjic koji je realno bolji od njega pa cak i kad su igrali zajedno Radonja je morao da ide na desnu stranu. Tu desnu stranu pokriva jos i Ben, Srnic i Miric tako da je stvarno blesavo tamo gurati i Radonjica da bi Adzic mogao da igra.

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 31.05.2018
15:23

Pa zna se koja je prva postava,to sto ce neko dobiti sansu,pa i u Realu izvedu Ronalda i Modrica,ali ni lud ne bi stavio Bejla i Kovacica u kontekst prve postave. Frimpong i Srnic nisu prva postava,drugi moze slobodno da ide,prvog bi zadrzao jer je odlican za nasu ligu,a i ne smeta mu sto ne igra cesto. Savic isto moze da ide,dok bi Filipa i Borjana sacuvao sem neke nerealne ponude tipa 5-8m,sto se nece desiti. Neka ostane 70% ekipe,to je vec odlicno,s'obzirom da ce nam doci pojacanja,koja ce sigurno biti dobra.

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 30.05.2018
10:56

Gori smo od Najlon pijace ovde u Novom Sadu.

avatar
Mangus
Wednesday, 30.05.2018
09:51

i da daju 2, 3 miliona, ako se decko bude razvijao kako treba, dobice bar 3 pta vise kroz par godina

avatar
ddr16
Wednesday, 30.05.2018
10:12

steta da ode,taman je na kraju pokazao da moze da bude dobar igrac

avatar
dejanera2
Thursday, 31.05.2018
12:15

U pravu si, a opet i nisi! Mi smo duzni vise nego Grcka. Znaci mora da se prodaje. To sto ce neko tamo zaraditi mnogo vise na njemu nego mi je zalosno ali opet tako je kako je. Stalno zalimo za igracima koji su otisli i sta bi sve oni znacili da su sada tu a nikada se ne zapitamo da li bi neki drugi uopste postali igraci da su ovi pre njih ostali u klubu a pitanje je da li bi i klub postojao da se nije prodalo kad se moralo prodati.

avatar
Mangus
Thursday, 31.05.2018
08:36

Slazem se, licno mislim da sve te klince treba zadrzati jos makar sezonu, 2. Manje love od ovoga nece uzeti sigurno, mogu samo vise. Al sta je tu je, ne pitamo se mi