Obrt - Partizan prodaje Stevanovića po receptu Zvezde i ''Čuke''?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.10.2020.
18:56
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Koji klub je, zapravo, najviše zainteresovan za Stevanovića?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Finiš je prelaznog roka u Evropi, očekuje se veliki broj transfera u naredna četiri dana, a jedan od igrača čiji se potpis očekuje je i talentovani krilni fudbaler Partizana Filip Stevanović.

Prošlog meseca je kao bomba odjeknula nezvanična vest da Mančester junajted želi da ga angažuje do kraja prelaznog roka, čak je i sam Stevanović pojedinim objavama na društvenim mrežama dodatno zaintrigirao javnost, što je izazvalo veliko interesovanje navijača engleskog velikana, koji su počeli pomno da prate sve aktuelnosti oko Partizanovog tinejdžera, iščekujući ozvaničenje transfera.

Međutim, ta priča je polako utihnula, a večeras se pojavila nova ''bombastična'' informacija, naravno opet nezvanična. Prema saznanjima ''Sportkluba'', Mančester siti je sada u igri za transfer Stevanovića  i ''otvorena je mogućnost'' da do kraja prelaznog roka saradnja bude ugovorena.

Isti izvor podseća da je u proteklih par godina Mančeser siti kupovao talentovane igrače iz Srbije, od braće Ilić iz Crvene zvezde za oko pet miliona evra ''u paketu'', do napadača Čukaričkog Slobodana Tedića prošle zime za tri miliona evra.

Kad su mogli Zvezda i ''Čuka'', može li sada i Partizan da proda svog ''bisera'' u Mančester siti? Ali, crno-beli će imati mnogo veće finansijske zahteve...
-
Baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vojislav-Vojo Dragovic
Friday, 02.10.2020
10:44

Talentovan igrac ali ce na tome da ostane ukoliko ne ode iz Partizana koji je trenutno losa sredina za razvoj mladih igraca. Trebao bi da napravi transfer u neku ligu koja odgovara njegovom stilu igre Holandija,Spanija, u neki osrednji klub. Kakav Manchester vratice se posle godinu I zavrsice u Cukaricki kao Pantic. Pozz.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 02.10.2020
19:06

Zasto smo losa sredina?

avatar
Momcilo Stojanovic
Friday, 02.10.2020
09:10

Sve ove cifre od kojih se nama vrti u glavi,a i igračima koji su u fokusu ,su za velike klubove bakšiš.Oni ništa ne rizikuju,jer će uvek bar toliko novca vratiti kada ih budu prosleđivali dalje ,ako kod njih ne prođu.Koliko ko objektivno vredi nama je teško da prosuđujemo,jer oni koji kupuju imaju odlične skaute i u igraču traže konkretne stvari i mogućnost da se njegova igra unapredi.Najveća vrednost,kod ovih naših je mladost i prilika da dobrim radom nadograde talenat.Da li će,to će vreme pokazati.Do sada se nije potvrdilo da je neko od njih ,izuzev ,SMS-a,nešto posebno napravio na tom planu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 02.10.2020
00:05

Cemu to, mislis da su stvarno oni dali pare?

avatar
Osijek 51
Thursday, 01.10.2020
20:38

Da je tehnicki i fizicki napredovao sada bi ladno dobili 20 mil., ali nije sto znaci da se individualno lose radilo. MS vjerojatni IGRA na kartu ucjene...

avatar
Osijek 51
Thursday, 01.10.2020
20:25

Da je u Dinamu , Mamic bi ga prodao za minimum 20 milki....

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 01.10.2020
20:01

Stevanovic nije nista bolji igrac od pavlovica tako da ako uzme istu sumu bice super.Na zalost kad ode u preveliki klub,propasce i ice ce od jednog do drugog kluba na pozajmice.Stagnirace u razvoju i izgubicemo jednog perspektivnog reprezentativca

avatar
Tristan
Thursday, 01.10.2020
22:21

ima toga nazalost na sve strane, kad odes u veliki a i srednji evropski klub (doduse kao i u bilo koj struci kad radis - ne samo u sportu) moras raditi puno i stalno se dokazivati i boriti se za svaku priliku da izadjes na teren, a gledajuci na sudbinu velikog broja nasih igraca koji odlaze iz RS u inostranstvo, oni se opuste cim dodju do bolje plate, ne znaju da se sporazume sa trenerom i ekipom, a cesto i ne uce jezik te zemlje - ali svi imaju vremena da svakodnevno kace gomilu slika na instagram sa fotomodelama i luksuznim autima. A strucni stab to sve isto prati i na osnovu svega donosi odluke. Nisu postali Bekhami/Ronaldi zvezdama za jedan dan, nego dolazili na trening pre svih i odlazili zadnji - da vezbaju slobodnjake i da napreduju!

avatar
svojnasvome
Thursday, 01.10.2020
19:59

Kakav recept, ovde se uzimaju ozbiljna pare za ozbiljni potencijal a ne ovi terzini što su perjanica mlade repke sto ih letonija naguzi

avatar
Kori Volden
Thursday, 01.10.2020
20:48

Pokazao se fico stefanovic odlicno, evo otimaju se svi za njega, nude 20 miliona..Hhahahahahhahaah....Da pevate ako dobijete 5.

avatar
BlueBoy84
Thursday, 01.10.2020
19:14

10 miliona + bonusi i 15% od naredne prodaje. Nisam siguran da ovo treba da prihvate s'obzirom da je proglašen za jedaog od najvećih talenata u Srbiji u poslednjih 5 godina. Mislim da ovi iz Partizana trebaju glatko da odbiju i traže bar veći procenat, što je teško, ali bar 15 miliona

avatar
paok
Friday, 02.10.2020
14:25

Mozes biti proglasen i za najveceg talenta na svetu ako ne napredujes dzaba ti. To kako on igra od kako je pocela sezona je jako lose. Ako uzmemo 10 miliona svi zadovoljni.