Obrt?! Otac Luke Adžića otkrio neočekivanu informaciju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.05.2018.
11:47
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Imajući u vidu vesti koje su se pojavljivale u prethodnih par dana, ovo je ipak neočekivano...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

I dok se u medijima licitira koliko je Zvezda ponudila Luki Adžiću za nastavak saradnje, kao i da li bi ta ponuda mogla da bude i bolja u konkuenciji belgijskog Anderlehta, otac Luke Adžića i nekadašnji fudbaler crveno-belih Ivan Adžić izneo je u javnost potpuno drugačiju informaciju.

On se, naime, oglasio u izjavi za ''Informer'' i tom prilikom negirao da je njegovom sinu iz Zvezde bilo šta ponuđeno ovih dana?!

''Nikakav ugovor Luki nije ponuđen niti se zna gde će nastaviti sezonu. To klub pere sebe nekim ciframa. Ja jako volim Zvezdu i voleo bih da mi dete igra tamo, ali ne ako će imati probleme kao ove sezone'', poručio je Ivan Adžić.

Naravno, postavlja se pitanje kakve je to probleme imao Luka Adžić u sezoni na izmaku, izuzev još zimus izraženog nezadovoljstva što kod trenera Vladana Milojevića nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u timu.

Tokom proleća smo ga češće gledali na terenu, on je pokazao da poseduje veliki potencijal, postigao je i par lepih golova, ali ovog leta Anderleht želi da iskoristi priliku što Adžćev ugovor ističe već na zimu i Zvezdi će biti teško da ga zadrži u svojim redovima.

Čekamo rasplet, postaje sve zanimljivije...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stiki1987
Tuesday, 15.05.2018
13:43

Pre samo 3 meseca pisalo se kako za Adzica nema mesta i da ce morati da potrazi novu sredinu. Sad odjednom frka? Tata Adza bolje da se ne javlja jer se nije proslavio ni kao fudbaler ni kao funkcioner Zvezde, a malom da potpise ugovor i da ode kao Kapiten iz Zvezde za 3-4 godine, a ne kao prosecan fudbaler za belgijsku ligu.

avatar
Capitano
Tuesday, 15.05.2018
13:20

Problem je taj sto ocekuje da ima zagarantovano mesto sartera, umesto da se trudi da svojim radom dodje do istog. Koliko god bio talentovan trenutno nije bolji od Radonjica, i siguran sam da Miloje vidi na treninzima ko zasluzuje da igra u prvom timu a ko ne. A o tome koliki je Zvezdas videcemo ako produzi ugovor ili ne.

avatar
Grof of PalmaCity
Tuesday, 15.05.2018
12:57

Ma pravac Anderleht!!! Tamo ce 100% da igra bez problema....

avatar
yboyka525
Tuesday, 15.05.2018
12:36

Ne razumem u cemu je problem,opet mediji prave hajku na dete kao onda sa Andrijom Zivkovicem. Najnormalnije je da otac I menadzer traze najbolje moguce uslove za njega,I ne vidim nista sporno,ako pogrese,opet sebe mogu da krive,nikoga drugog. Ko je kriv upravi sto ranije nije mislila o njegovom ugovoru I potencijalu. Problem je kad kasno vide da na nekome mogu da zarade pa ode dzaba,a problem je I kad nekome daju visegodisnji ugovor,ispostavi se da ne vredi,pa ga raskidaju I opet problem sto moraju da plate gresku.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 15.05.2018
13:21

Nikakva andrija nije bio zrtva, treba da ga bude sramota kako je vratio klubu koji mu je dao sve, to nema veze sa ljudima i upravama u njemu, gotivim ga kao igraca, ali, vec kao mali se pokazao kao neko ko ce imati mrlju na svojoj licnosti i ko ce biti zapamcen kao izdajnik pa i prevarant. Isto vazi i za donarumu.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 15.05.2018
12:26

Neverovatno je koliko lici na caleta.

avatar
Sale1389
Tuesday, 15.05.2018
12:16

Klasicno uslovljavanje. Tako su i Grujica uslovili da ode u Liverpul da uzmu. Sada ce mu ovde ppnuditi ugovor da uzmu obestecenje. Posla ista kao i u Partizanu. Rupa bez dna a niko ne odgovara.

avatar
Momčilo-PN
Tuesday, 15.05.2018
11:48