OBRT! Lalatović se nije pojavio na konferenciji, njegov pomoćnik sad hvali Simovića!?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.11.2020.
16:52
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Tražili su njegovo izuzeće, ali sad im to više nije važno?!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mnogo buke ni oko čega...

Tako bi u najkraćem moglo da se protumači veliko nezadovoljstvo u Vojvodini zbog arbitraže Novaka Simovića u Senti protiv TSC-a i zahtev za njegovo izuzeće sa svih narednih mečeva Vojvodine, a onda i najnovija promena mišljenja o pomenutom arbitru.

Podsetimo, Simović je delegiran za sutrašnji meč između Metalca i Vojvodine u okviru 14. kola Linglong Superlige, a na današnjoj konferenciji za medije, taj duel nije najavio šef struke Novosađana Nenad Lalatović, već njegov pomoćnik Vidak Bratić. I - iznenadio komentarom!

''Simović je dobar i kvalitetan sudija. Jesmo tražili da nam više ne sudi, ali eto, delegiran je opet. Ipak, mislim da neće biti problema, već da će ovaj meč odraditi pošteno, onako kako treba. Ko bude bolji, neka pobedi'', izjavio je Bratić, a prenosi klupski sajt Vojvodine.

On je potvrdio i da Petar Bojić ima koronavirus, a da zbog povreda ponovo neće nastupiti ni Mirko Topić, ni golman Simić. Ko će zameniti Bojića?

''Imamo nekoliko rešenja i varijanti. Danas ćemo imati još jedan trening, a šef će odluku o tome doneti neposredno pred utakmicu. Za sada još uvek nismo odlučili'', dodao je Bratić.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke