OBRT? Bjeković iznenadio izjavom o Vučeliću

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2018.
13:25
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Novi potpredsednik FSS još uvek se uhodava na novoj funkciji, a Partizan je njegova neizbežna tema.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nenad Bjeković će u narednom periodu biti velika podrška i selektoru Krstajiću, ali i sportskom direktoru reprezentacije Goranu Bunjevčeviću, pogotovo uoči predstojećeg Mundijala u Rusiji.

Dolazak na mesto potpredsednika FSS doživeo je kao veliku čast, možda i krunu karijere, ali teško je ne osvrnuti se i na njegovu ulogu u Partizanu i borbu za mesto predsednika kluba iz Humske koju je izgubio u trci sa Miloradom Vučelićem, ali posle velike prašine koja se pritom podigla u javnosti.

Imajući sve to u vidu,  Bjeković je u intervjuu za ''Informer'' pomalo iznenadio izjavom o aktuelnom predsedniku Partizana, ističući da o Vučeliću ima visoko mišljenje.

''Vučela i ja se znamo od sedamdesetih godina. Vučela kao Vučela je bio član UO, i to na moje insistiranje, kad je bio direktor RTS. On ima kapacitet i potreban je Partizanu.

Ne bih ja imao ništa protiv toga da Milorad Vučelić bude predsednik Partizana, ali samo na normalan način, a ne na način na koji je došao.

Kad je trebalo da ide u 'Novosti', rekao sam neka ide, samo neka ide van Partizana. To kažem samo zbog načina na koji je došao na funkciju, ali imam visoko mišljenje o njemu'',
izjavio je Bjeković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 01.05.2018
20:01

Bjekovic me razocarao ulaskom u FSS. Objasnjenje je neumjesno, to je ptivatna prcija Zlih komsija i tu casnom partizanovcu nije mjesto.