Obradović otkrio zašto se ranije nije vratio u Partizan! Gde je zapelo u razgovoru sa Savom?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.10.2020.
15:57
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Samo ovog leta bilo je nekoliko razgovora na tu temu, ali tek je ovaj poslednji, u samom finišu prelaznog roka bio plodonosan.

Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Ivan Obradović je, makar u medijima, već nekoliko godina slovio kao potencijalno pojačanje Partizana, ali do transfera nije dolazilo.

Kada je, zapravo, bilo ozbiljnih pokušaja da se vrati u Partizan i šta se sve dešavalo ovog leta po tom pitanju, iskusni levi bek crno-belih je otkrio u razgovoru sa Biljanom Obradović na klupskoj televiziji.

''Pre godinu i po je prvi kontakt bio. Bila je zima. Menjao se trener u Anderlehtu, ali novi me je poveo na pripreme i sve se okrenulo, igrao sam taj deo sezone. Prošlog leta sam dobio ponudu Legije, odlučio se da odem tamo...

Ovog leta sam već bio na granici. Bio je neki kontakt s moje strane početkom jula kod Sava Miloševića, nije prošlo kako treba, onda sam došao na Teleoptik, trenirao, trenirao i onda je došao poziv od Ivice Ilieva: 'Hej, gde si, hajde vrati se u klub'.

Taj prvi razgovor nije prošao kako smo očekivali, pa smo malo odložili, ali na kraju se sve završilo dobro. Srećan sam. Moja je obaveza da dajem maksimum ovde, spreman sam na svakakav pritisak, odavno sam to prošao.

Drago mi je da ima dosta igrača koji su ovde odrasli, koji osećaju klub. Mislim da ćemo se brzo uigrati i da će to biti pravi Partizan, sa velikim ambicijama, napadački, da sve pršti.

Drago mi je što sam tu, možda je trebalo ranije da se odlučim za ovo, da ne bude ova tenzija do poslednjeg dana, ali sad sam tu, želim da uživam, igra mi se fudbal'', poručio je Obradović.

Konkurenti na mestu levog beka biće mu Rajko Brežančić koga odavno veoma dobro poznaje i nešto mlađi Slobodan Urošević.
-
Baner 5

''Mislim da jedni druge možemo da učinimo boljim, samo tako i možemo da napredujemo'', zaključio je Obradović.

Neizbežna tema u ovom trenutku je i 163. večiti derbi, kada bi Obradović trebalo već da debituje. On iz iskustva upozorava da crno-beli ne bi trebalo da ''pregore'' u toj utakmici, ali da, naravno, moraju dati maksimum za pobedu.

''Izađeš na teren, daš sve od sebe, ne treba veći motiv od derbija. Jeste jako bitan derbi, ali ima dosta ovih manjih utakmica, kontinuitet je najbitniji. Ne smemo da uđemo u derbi 'prenapaljeni', pa da posle u narednim utakmicama imamo neki kiks. Tabela ne znači ništa, strpljiviji i mirniji će izaći kao pobednik'', naglasio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 10.10.2020
19:55

Ne osudjujte covjeka samo zato sto je imao rezone svih ostalih fudbalera, vrijeme ljubavi u fudbalu je davna proslost, a Savo ga nije uzeo zato sto je smatrao da je Brezancic bolji.....

avatar
Rio48
Thursday, 08.10.2020
19:31
avatar
Buva
Thursday, 08.10.2020
18:35

Niko te nije hteo i tek si onda dosao.

avatar
Südkurve München
Thursday, 08.10.2020
17:46

Sad se vratio jer ga niko nece 😂😂

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 08.10.2020
16:23

Dosao si tek kad si shvatio da te ama bas niko drugi nece, bravo!

avatar
Nesa 77
Thursday, 08.10.2020
16:20

Da se ne lažemo, nisi uspeo nigde da se uvališ pa smo ti mi bili poslednja opcija, kad god si imao priliku negde da odeš ti si i otišao.. Partizan je tebi i svima dao uvek više a tako je i sada.. Volimo se do zadnjeg dinara.. Razumem ja potrebe, egzistenciju i tvoje godine... I želim ti naravno i zdravlje i dobre igre.. Ali malo je trulo to sve...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 08.10.2020
16:58