Objašnjenje koje Marku Marinu teško pada...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.12.2019.
10:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Verovatno bi sada neke stvari drugačije uradio, ali...

Beta/AP Photo/Petros Giannakouris
Beta/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin bio je sinoć jedan od najzapaženijih u ekipi srpskog šampiona protiv Olimpijakosa u Atini, ali problemi su nastajali u završnici akcija.

U nekoliko obećavajućih situacija je mogao bolje da reaguje, ali s druge strane iznudio je jedanaesterac koji je Tomane potom propustio da realizuje.

Mnogi se sada pitaju zašto je Marin prepustio Tomaneu izvođenje najstrože kazne, verovatno to sada ne bi učinio posle ovakvog iskustva, ali vreme se ne može vratiti.

Zbog toga mu je i teško da govori o penalu, i o ovom Tomaneovom, i o onom koji je skrivio Žander u finišu.

''Naravno da je teško, primili smo gol nekoliko minuta pre kraja. Teško je i objasniti penal… Imali smo sve u našim rukama da završimo utakmicu'', izjavio je Marin posle meča, a prenosi ''Žurnal''.

Na kraju, generalna ocena Zvezdinog učešća ove sezone u Ligi šampiona.

''Ulazak u grupnu fazu Lige šampiona je pozitivna stvar, ali utakmice protiv Bajerna i Totenhema naravno da nisu pozitivni.

Protiv Olimpijakosa imali smo veliku šansu, na kraju smo nesrećno ispali, promašili penal i primili gol'', zaključio je kapiten Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
18:22

Imala ste sve u vašim rukama, a na kraju i samu loptu i nesreća je što nije bilo zvezdinih sudija iz SL da ne vide penal pa da zvezda slavi rekorde, istorijske uspehe i da ispaljuje vatromet. Koja nesreća nesrećnici jedni kada je Olimpijakos imao 27 šuteva u gol, nemate nijedan postignu pogodak 11 na 11 u LŠ (0:20) u grupi gde su Totenhem i Olimpijakos primili čak po 14 golova, a Bajern kome niste ni šutnuli u okvir gola za 180 minuta primio 5 komada.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 12.12.2019
11:37

Nije Tomane tako lose sutao, desava se pa se promasi penal. Da je isla samo 3cm nize... gore je to sto cijelu utakmicu i nije bio neka prijetnja po gol Olimpijakosa.