OBJASNIO - Ovo će biti Zvezdin recept za CSKA?

Autor: Darko Mitrović
subota 23.12.2017.
17:17
Izvor: Sportske.net, blic.rs

''Armejci'' imaju svoje mane, na Zvezdinim fudbalerima je da ih iskoristi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ako stručnom štabu Crvene zvezde budu trebale bilo kakve ''insajderske'' informacije o narednom rivalu u Ligi Evrope, neće imati problema da ih nađe.

U Rusiji su ove sezone i Zvezdin bivši trener Miodrag Božović, ali i doskorašnji bek crveno-belih Marko Petković, koji sada nastupa za moskovski Spartak.

Njemu je CSKA jedan od najvećih rivala u Rusiji, pa je već sada otkrio Zvezdi neke od mana popularnih ''Armejaca''.

''Zvezda bi mogla da iznenadi preko svojih brzih napadača i krilnih igrača. Upravo ta brzina praviće problem zadnjoj liniji CSKA, pošto su njihovi defanzivci u godinama i slabije su im trkačke sposobnosti.

Uz to, trebalo bi posebnu pažnju obratiti na trio iz navale Golovin - Džagoev - Vitinjo. Oko njih se sve vrti'', istakao je Petković, a prenosi današnji ''Blic''.

Kao pravi primer kako bi Zvezda trebalo da se suprotstavi ekipi CSKA, Petković je naveo nedavnu utakmicu protiv BATE Borisova.

''Najiskrenije, Zvezda je na gostovanju BATE Borisovu odigrala fenomenalan meč. Tada se videlo da su crveno-beli dorasli najvećim izazovima. Pokazali su kako se igra protiv ozbiljne evropske ekipe i tu se videla razlika.

Oduševljen sam rezultatima i igrama Crvene zvezde ove jeseni. Vidim da svako ističe nekog pojedinca, ali ja jednostavno to ne mogu. Zvezda je tim! I svako ima podjednake zasluge za uspehe'', zaključio je Petković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke