Obećanje ispunjeno - "Golobradi" Partizan! (SASTAV)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.06.2018.
17:08
Izvor: Sportske.net

Strateg Partizana Miroslav Đukić odlučio je da danas ekipi Krakovije suprotstavi veoma mlad sastav.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Najavili su sportski direktor Ivica Iliev i portparol Biljana Obradović da će navijači Partizana danas uživati u posebnoj "poslastici" koju je za njih pripremio Miroslav Đukić.

Strateg crno-belih odlučio je da ekipi poljske Krakovije suprotstavi sastav u kojem će biti nekoliko izuzetno mladih igrača.

Radi se o momcima koji bi u budućnosti trebalo da budu nosioci igre, a videćemo kako će se u datom trenutku pokazati protiv respektabilnog rivala.

Ekipa Partizana nastupiće u prvom poluvremenu u formaciji 4-4-2 i to u sledećem sastavu: Kljajić - Urošević, Marković, N. G. Miletić, Šehović - Kokir, Jevtović, Kosović, Đerlek - Ožegović, Tavamba;

Kao što možete da vidite, u zagradama su prikazane godine igrača Partizana koji će početi današnji meč. Dvojica najiskusnijih biće Leandre Tavamba i Filip Kljajić, a ekipa koja izlazi na teren ima prosek od 22,3 godine.

U nastavku utakmice priliku će dobiti jedanaestorica igrača koji su počeli duel sa Honvedom izuzev Marka Jovičića koga će na golu odmeniti Aleksandar Popović.

Partizan sastav
Foto: FK Partizan

Partizan je u prvoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema koje se obavljaju u Sloveniji savladao Honved (2:0) golovima Sejdube Sume i Nemanje Nikolića.

Utakmica sa Krakovijom, najstarijim poljskim klubom, biće odigrana u Športnom parku u Kidričevu, a meč počinje u 17.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 27.06.2018
17:25

Jel Pantic potpisao sa Partizanom, ili je ovde do 30. juna, kada mu zvanično ističe pozajmica, isto važi i za Zdjelara i Antonova?