O ovom problemu se nije govorilo, Marin blizu odlaska iz Zvezde?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 25.12.2019.
09:30
Izvor: Sportske.net, informer

Prvi veliki izazov za Dejana Stankovića.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Brzinom svetlosti pronela se jučerašnja vest da bi kapiten Crvene zvezde Marko Marin mogao da napusti klub.

Navodno, ponuda iz Saudijske Arabije je tu, a čini se da fudbaler i dalje razmatra svoje opcije.

Problem u svlačionici "crveno-belih" postoji, a jedan od uzroka je upravo Marin, tvrdi Informer.

"Marin mnogo znači za tim, ali postoji i druga strana medalje. Recimo, nije baš miljenik saigrača. Ima najveću platu u timu, a iako je kapiten, nikad nije bio ljubitelj druženja sa igračima van terena. Neki od njih su vreme stalno provodili zajedno, ali Marin nije deo te priče. Pritom, nije se uklapao u Milojevićev sistem rada i zbog svega toga bio je blizu odluke da ode iz Zvezde. Razmišljao je o odlasku u Kinu ili u neku od arapskih zemalja, gde bi mogao da dobije bogat ugovor. Videćemo menja li nešto to što je Stanković preuzeo ekipu", prenosi beogradski list.

Čelnici Zvezde su javno istakli želju da Marin i dalje nosi "crveno-beli" dres, međutim ostaje da se vidi kakva su razmišljanja novog šefa struke Dejana Stankovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Levenstein021
Wednesday, 25.12.2019
21:29

Šta ima da se druži s nekim van terena? Čovek odrastao u Nemačkoj a tamo se tako živi. I sad je to kao razlog da ga ne vole saigrači? Znači trebao je sa njima na splavove da peva turbo folk i šmrče ponekad? Davno u Zvezdi nije igrao takav majstor! Treba ga zadržati po svaku cenu!

avatar
Dorotej
Wednesday, 25.12.2019
19:24

Ne treba ga prodavati. Treba se rastosiljati tog krša od stranaca, a Marina vratiti u prošlogodišnju formu i pronaći mu pravo mesto da dođu do izražaja njegovi kvaliteti.

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 25.12.2019
17:24

Ne verujem u ovu priču, ali ne vidim ništa loše u tome da ga prodamo.

avatar
Marlo Stanfield
Wednesday, 25.12.2019
16:49

Ako informer kaze onda mora da je tako.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 25.12.2019
14:12

Bivsi nemacki reprezentativac koji je zarad nemackog pasos odbio da uzme srpski kako ne bi bio stranac u domacem prvenstvu sto je bio zvezdin plan je prvo postavio uslov ja ili kapiten i zamenik kapitena, tako su kapiten Savic i zamenik kapitena Stojkovic (ot)pusteni za 0 evra, a bivsi nemacki reprezentativac je postao kapiten zvezde, da bi sada kada je povredjen dobio ponudu neimenovanog kluba neimenovane visine ponude iz drzave poznate po odlicnom placanju istrosenih igraca. Da li time zeli da nakon kapitenske trake navuce klub da mu ponudi jos jedan ugovor mozda i bolji od njegovog koji je najveci u istoriji srpskog sporta i da zavrsi karijeru postizajuci po koji gol 5-okrakinim filijalama za preko 1M evra ciste plate ili mu se smucilo vise da igra sa reprezentativcima i najboljim igracima u ligi poput Gobeljica, Milunovica, Rodica i Pavkova sam on zna, ali da nije druzeljubiv to nije tacno jer na humanitarnoj veceri nije poveo nikog drugog do Pankova. Meni bi bilo stvarno krivo da ode, a zamislite da tamo gde on ode u rivalski klub dodje Scekic..pa da kraj karijere provede u njegovom dzepu i zato verujem da ce sacekati da vidi gde ce Scekic do kraja prelaznog roka pa onda ce sebi obezbediti ugovor u drugoj konfederaciji jer onda bi se mogli sresti eventualno na SP za klubove, sto je sigurno sigurno je.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 26.12.2019
02:05

Mladjani Tosic igra za tricavih 800.000 godisnje, sto ie samo 200.000 manje ovakvog majstora fudbala. Savic i Stojkovic su odstranjeni jer su bili na mitingu na kome nisu smeli da budu, a ti bolje u svoje dvoriste da gledas jer o Zvezdi samo lazes i izmisljas jer si napacen zbog vase nemoci! Vodi brigu o Partizanu jer ste u debelom problemu!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.12.2019
13:50

O tom problemu se nije pricalo zbog toga sto je to jedna velika izmisljotina.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 25.12.2019
13:39

Ni u jednoj bitnoj utakmici nije se video...

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 25.12.2019
13:38

Prodati ga,gutnuti Nikolica u vatru i cao. Isto i Jovancica,Simica,Boacia,Babica,Rodica,Kanjasa,La Paru,Novi ugovor Benu i dodati Gavrica i Pantovica u prvi tim.
Ustedeti na platama prodatih i eventualno na leto dodati jednog ili dvojicu igraca.

avatar
Realan_PFC
Thursday, 26.12.2019
05:42

realno ko bi njih sve kupio? posebno ove preplacene po cenama po kojima su dosli ............ zelja je jedno, realnost drugo ............ izvucete samo sto ste potrosili na kanjesa u ovoj prici, ups, cekaj, pa on je dosao za DZ

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 25.12.2019
12:26

Ako ode opet tavorenje i borba za 2mesto.

avatar
ddr16
Wednesday, 25.12.2019
11:34

tvdi informer. dalje ne citam kad to vidim