Nuđen Partizanu, danas završio na klupi Legije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.04.2019.
19:16
Izvor: Sportske.net

Drugog dana aprila došlo je do promena u varšavskoj Legiji, a evo zašto je priča interesantna i za navijače Partizana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Aktuelni šampion Poljske dogovorio je u utorak raskid saradnje sa dosadašnjim trenerom Rikardom Sa Pintom.

Debakl Legije u duelu sa Vislom iz Krakova (4:0) koštao je bivšeg trenera Crvene zvezde posla, a klub je odmah reagovao i ekipu predao u ruke "dežurnom vatrogascu".

Radi se o bivšem fudbaleru Partizana Aleksandru Vukoviću (39) koji je u prethodne tri godine u dva navrata preuzimao prvi tim kada je Legija ostajala bez trenera.

Poljski velikan odlučio se na isti potez i ovoga puta, a zanimljivo je nešto što je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica otkrio na Tviteru.

Poledica je tokom dana napisao da je ljudima koji vode Partizan Vukovića predlagao kao dugoročno rešenje za mesto šefa struke.

On je Vukovića opisao kao "dete Partizana", "izuzetnog stručnjaka" i "grobara kakvog nema", ali nije precizirao da li je svoj predlog uputio u nedeljama za nama kada je Partizan tražio novog šefa struke ili je to učinio u nekom ranijem periodu.

Jasno je da se u celoj priči ne bi pitao samo Partizan i da je pitanje da li bi Aleksandar Vuković prihvatio da se vrati u Srbiju i sedne na klupu crno-belih koji imaju mnogo problema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke