Nož u leđa - 'Braća' dolaze u Humsku po Leonarda!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
09:58
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan ipak će imati velikih problema da zadrži najboljeg igrača i najboljeg strelca jesenjeg dela šampionata u svojim redovima pošto je za Leonarda već stigla prva ponuda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Velika prašina podigla se u završnici jesenjeg dela sezone nakon saznanja da najbolji fudbaler i strelac Partizana u ugovoru ima otkupnu kaluzulu koja bi lako mogla da bude aktivirana u zimskom prelaznom roku.

Čelnici Partizana umirivali su "Grobare" porukama da "nije u planu" da Leonardo da Silva Souza bude prodat, ali je sve vreme bilo jasno da Brazilca niko ne može da zadrži ukoliko neko aktivira otkupnu klauzulu i igraču ponudi uslove koji mu odgovaraju.

Upravo tako nešto moglo bi da se dogodi u predstojećem prelaznom roku jer je solunski PAOK ušao u trku za Leonarda i to sa ponudom od milion evra koja je naravno odbijena.

Ono što može da brine "Grobare", jeste podatak da je PAOK na ovaj način samo pokazao da želi Leonarda, a da je interesovanje ozbiljno potvrdili su nam novinari blisku solunskom klubu.

Portal "paok24.com" piše da su crno-beli iz Soluna rešeni da dođu do Leonarda na ovaj ili onaj način, a poznato je i to da "onaj način" predstavlja aktiviranje klauzule iz ugovora koji Brazilac ima sa Partizanom.

Finansijska sredstva za plaćanje otkupne kaluzule iz Leonardovog ugovora PAOK bi mogao da obezbedi u danima koji slede jer se na relaciji Solun - Istanbul radi na realizaciji transfera Grija Rodrigesa u Galatasaraj.

Spekuliše se da su istanbulski "Lavovi" izdvojili 3.5 miliona evra za reprezentativca Zelenortskih Ostrva i ukoliko taj transfer bude realizovan u Humskoj imaju objektivne razloge da strepe za svog najboljeg igrača.

Jasno je da i od Leonarda zavisi da li će napustiti Humsku, ali Brazilcu ne treba stavljati taj teret na pleća jer u današnje vreme fudbaleri idu za boljom zaradom, a nema sumnje da će PAOK imati dovoljno dobru ponudu za najboljeg strelca Superlige.

Podsećamo da na klupi solunskog PAOK-a sedi Vladimir Ivić, a od pre nekoliko dana priključio mu se i dosadašnji trener Javor Matisa Miloš Veselinović i nema sumnje da pomenuti dvojac ima odličan uvid u kvalitete Leonarda da Silve Souze, pa ne čudi što će solunski crno-beli ove zime pokušati da ga angažuju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Monday, 09.01.2017
21:37

Pa mislim da u Partizanu nisu ludi da takvu igracinu prodaju za dzabe,tj. za milion evra

avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 05.01.2017
19:39

Za Leonarda ponudili 1M € i vi to nazivate ozbiljnim interesovanjem?

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
14:21

Ivica je rekao da ce podneti ostavku ako ga ne prodamo za najmanje pet miliona evra.

avatar
Thursday, 05.01.2017
13:35

Kakve veze imaju bracke veze?Sta to treba da znaci da treba da im dajemo igraca kada god zazele?Nikakve veze nema ko ga trazi odbiti sve ponude,i cekati kraj kvalifikacija na leto pa tada razmatrati ponude.Do tada cena moze samo da raste,a i neverujem da bi Ilijev i Nikolic dali Lea.

avatar
Anderton
Thursday, 05.01.2017
13:21

Što nož u leđa? Ima otkupnu cenu, oni plate i vode ga, i Partizan je u plusu preko 2 miliona kad se odbije plata za ono što je igrao. Za igrača koji jeste majstor ali ima veliki problem sa ponašanjem puna kapa.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
17:14

Brate, navodno su nam ponudili samo milion evra, a to ne da je noz nego je cak i sekiretina Hahaha Kako to mislis, puna kapa? Tacno je da nije bas miran kao bubica, ali kako se to njegovo ponasanje odrazilo na terenu?Leonardo bez barem pet miliona ne sme da mrdne.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
17:33

Dace ako izmenimo ugovor, siguran sam da bi se pronasao klub koji bi bio spreman da nas obesteti sa pet miliona pa makar to znacilo i neke procente od sledece prodaje.

avatar
Anderton
Thursday, 05.01.2017
17:27

Milion je malo, 5 neće dati niko, to su prazne priče, ja bi ga dao za 2.5, ionako će otići na kraju avgusta.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 05.01.2017
12:27

Ne vidim nekako Leonarda u Grčkoj, svakako ne u PAOK-u, nekako mislim da će iz Partizana otići u Tursku tipa u Fener,Besiktas ili Galatasaraj, ili u mozda Holandiju, Portugal, Svajcarsku...

avatar
Thursday, 05.01.2017
11:43

Pa onda možete kupiti Paločevića i Melega

avatar
MozdaRealan
Friday, 06.01.2017
01:43

Мелег ће надам се доћи у Звезду јер је фантастичан играч и ја би га ту волео видјети. А иако сам звјездаш волио би да Леонардо остане у Партизану као и да дође Палочевић којег сматрам за стварно солидног везњака. Јер нема јаке Звезде без јаког Партизана. Доста је више филозофије да комшији цркне крава.

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 05.01.2017
11:40
avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
11:34

Milion evra?! Treba mu staviti to na teret jer smo ga cekali preko svake mere i tek je pola godine u klubu, treba revidirati ugovor i bar duplirati klauzulu.

avatar
gosfkcz
Thursday, 05.01.2017
11:14

Com su usli u pregovore sa Palovevicem slutii sam da postoji neka caka.