Novosti iz Slovenije, Matavž odgovorio Zvezdi!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 14.07.2020.
12:32
Izvor: Sportske.net

Napadač se nalazi na meti "crveno-belih".

EPA-EFE/JOEP LEENEN
EPA-EFE/JOEP LEENEN

Povezane vesti

Tokom prethodnih dana pojavila se informacija da bi Tim Matavž mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Slovenački portal Nogomanija sada prenosi da se to ipak neće dogoditi.

Navodno, Dejan Stanković je već video Matavža kao opciju u napadu, međutim Slovenac nema preteranu želju da zaigra u Superligi nakon više od jedne decenije u nekim od najjačih liga u Evropi poput Serije A, Bundeslige, Eredivizije...

Isti izvor prenosi da 31-godišnji napadač smatra da bi eventualna eliminacija Zvezde iz evropskih takmičenja pre grupne faze stvorilo velike probleme u klubu.

On će karijeru nastaviti negde drugo, kao prva opcija spominje se UAE gde ga želi Al Vahda koji mu nudi ugovor koji ne bi mogao da dobije u Evropi.

Matavž je nastupao za Goricu, Groningen, Emen, PSV, Augsburg, Đenovu, Nirnberg i Vitese gde je prošle sezone postigao 13 golova na 27 nastupa u svim takmičenjima.

baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 14.07.2020
18:37

Svima je jasno da je zvezda pred bankrot ukoliko ne redukuju troškove, ali umesto da ih redukuje tako što će igrati regularne i takmičarske utakmice kako bi igrači napredovali i kako bi napravili dobre prodaje i spasili se bankrota oni žele da dovode nove, a da aktuelnim smanje plate jer valjda treba opet država da otkupi neke antitalente i propale strance za po 5-6M € kako bi upumpali još novca, a ubedili navijače i celu fudbalsku javnost da rade dobar posao. Za to su do sada koristili i reprezentativne selekcije, ali nije pomoglo i neće sve dok ne počnu da igraju regularne i takmičarske utakmice iz kola u kolo pa makar bili i sredina tabele. I napredak i javor i ostali prave transfere u inostranstvo, a zvezda ne može nigde upravo zbog toga što igra skoro celo prvenstvo namešteno.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 14.07.2020
17:13

Срећан пут, ко год да си.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 14.07.2020
15:00

Samo zaboravili ste da napisete da njega Zvezda nije ni trazila.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 14.07.2020
13:57