Novo veliko pojačanje Voždovca je realizovano!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 03.02.2019.
15:10
Izvor: Sportske.net

Voždovac nastavlja da pojačava svoje redove proverenim igračima.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Momak koji ima dosta iskustva u igranju u domaćoj Super ligi, Lazar Arsić, novo je pojačanje Voždovca koji očigledno ima ozbiljne ambicije.

Arsić igra na sredini terena, stigao je iz Vojvodine, a do sada je igrao za Radnik i Radnički iz Niša u Super ligi, a od ostalih srpskih timova je nastupao za Radnički iz Kragujevca i Obilić.

"Kao sportski direktor tu sam da se ispuni vizija Šefa stručnog štaba o tome kako tim treba da izgleda, i drago mi je da smo nakon Srnića angažovali i Arsića jer su obojica bili velika želja šefa Aničića. Tim polako dobija završnu strukturu i napad na plej of ostaje imperativ i glavni cilj u nastavku sezone.  Sve ovo dobija na težini kada znamo da je Lazar imao pozive od nekoliko inostranih i domaćih klubova, čak i juče dok je potpisivao ugovor čelnici drugih klubova su bili odlučni da ga dovedu, međutim srećan sam što je Arsić izabrao Voždovac jer je prepoznao našu viziju
", rekao je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

Igrač je istakao da je prezadovoljan dolaskom u Voždovac.

"Presrećan sam što smo se dogovorili u vezi mog dolaska u klub. Pregovori nisu dugo trajali, moja je velika želja bila da zaigram u Voždovcu. Svi dobro znamo da je klub jako dobro organizovan i to je bila jedna od prelomnih tačaka pri odabiru nove sredine.“, zadovoljan je Arsić izborom nove sredine i otkriva da su ambicije za nastavak sezone najveće moguće, „Voždovac je klub za visoke domete i plasman u plej of nam je svima imperativ. Poznajem dosta igrača iz tima, tako da mislim da će period prilagođavanja biti jako kratak i jedva čekam da zaigram u nastavku sezone“, istakao je Arsić, preneo je zvanični sajt kluba.

On je peto pojačanje Voždovca posle Sikimića, Matovića, Bošnjaka i Dragoljuba Srnića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke