Novo saopštenje iz Vojvodine - Sever besplatan, ''Grobari'' mogu samo na Jug

 • Autor: Darko Mitrović

 • 23. april 2017.

 • 11:22

 • Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Iako se još uvek smenjuju reakcije posle sinoćnje prvenstvene utakmice, u Novom Sadu su već okrenuti narednom dvoboju sa crno-belima - u polufinalu Kupa.

Novo saopštenje iz Vojvodine - Sever besplatan, ''Grobari'' mogu samo na Jug
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Partizan je sinoć posle velike borbe savladao Vojvodinu sa 1:0, ali Novosađani imaju razloga za optimizam posle onoga što su sinoć pokazali u Humskoj.

Izuzimajući kiks na samom početku meča, kada je Đurđević postigao jedini gol, ekipa Vojvodine je tokom čitavog meča delovala veoma organizovano i borbeno, pa napadački trio Partizana Leonardo-Tavamba-Đurđević nije imao mnogo prilika da ugrozi gol golmana Rockova.

Nažalost, posle mega se više priča o nerazumnim skandiranjima grupe navijača Partizana, zbog čega je uprava Vojvodine u znak protesta napustila ložu stadiona u Humskoj, a posle meča izdala i saopštenje tim povodom.

--

--

S druge strane, iz Partizana u prvi plan ističu snimak iz lože na kojem se čuje kako neko u afektu najavljuje da će Vojvodina ''pustiti Zvezdu u sledećem kolu''.


Ali, do te utakmice ima još vremena, pre toga je na programu novi duel između Vojvodine i Partizana, u polufinalu Kupa Srbije.

Tim povodom, iz FK Vojvodina je danas stigla potvrda da će prodaja karata za tu utakmicu početi u utorak, a u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu, Novosađani su izneli i sve najvažnije informacije oko organizacije utakmice.

Navijači Partizana biće smešteni isključivo na južnoj tribini, neće moći da uđu ni na Istok, ni na Zapad, dok će severna tribina biti otvorena za navijače Vojvodine i na njoj se neće naplaćivati ulaz.

U prilogu prenosimo kompletno saopštenje kluba sa ''Karađorđa'' povodom pedstojeće utakmice koja je na programu u sredu od 19 časova.

''Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći prvi meč polufinala Kupa Srbije, u kojem će se 26. aprila, sa početkom u 19 časova, na stadionu 'Karađorđe' u Novom Sadu sastati Vojvodina i Partizan, zvanično početi u utorak.

Prodaja ulaznica vršiće se po sledećem rasporedu:

utorak, 25. april: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 12 do 18 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug;

sreda, 26. april: Na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), od 15 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za zapad. Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), od 15 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok.

Na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 15 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug.

U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 16 do 19 časova moći će besplatno da se preuzmu ulaznice za sever.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 800 (zapad), 600 (istok) i 400 dinara (jug), dok će karte za sever moći da se preuzmu besplatno.

Jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi/preuzme više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Ulaznice će se prodavati/preuzimati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, zapadnoj i istočnoj tribini. Ulazak na istočnu tribinu biće omogućen samo na ulaz pored restorana “Ognjište”.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima FK Partizan. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina.

Na dan utakmice, od 10 časova, ulica Dimitrija Tucovića biće zatvorena od strane policije i u nju će moći da uđu samo predstavnici medija i navijači Vojvodine sa kupljenom ulaznicom za zapad ili pokazanom sezonskom kartom.

Navijači Vojvodine koji imaju sezonske ulaznice za zapadnu ili istočnu tribinu, sa tim ulaznicama, u prostorijama kluba na zapadnoj tribini, moći će besplatno da preuzmu još jednu ulaznicu za ovaj meč za zapad ili istok i to u ponedeljak od 14 do 18 i u utorak od 12 do 18 časova.

Ulaz broj 4 na zapadnoj tribini predviđen je samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih ulaznica, s tim da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da koriste i sve preostale ulaze. Apelujemo na sve vlasnike sezonskih ulaznica da će za ulazak na ovu utakmicu kod sebe morati da imaju i ličnu kartu. Gledaoci sa kupljenom dnevnom ulaznicom za zapad moći će da koriste sve ulaze osim ulaza broja 4.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede svoje ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje'', navodi se u saopštenju.

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari