Novo obećanje Ivice Ilieva, zapamtite ovo ime!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.02.2018.
17:59
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Sportski direktor Partizana pred evropsko proleće prokomentarisao najnovija pojačanja crno-belih, ali jednog momka koji je još uvek pomalo u senci izdvojio je u prvi plan.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Posle dobro obavljenih priprema na Kipru, ekipa Partizana od danas sprovodi u delo poslednje finese koje je pred duel sa Viktorijom Plzenj zamislio šef stručnog štaba Miroslav Đukić.

Par povreda (Ostojić, Ožegović) uticalo je da ne bude baš sve idealno, ali utisak je da je startna postava crno-belih već poznata.

U njoj će se najverovatnije naći trojica od četvorice (Ivanović, Zdjelar, Vakulko, Urošević) novajlija koji su tokom zimske pauze pojačali Partizan, a sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je u intervjuu za ''Dnevnik'' pojedinačno prokomentarisao dvojicu od tih igrača - Đorđa Ivanovića i Sašu Zdjelara.

''Đorđe je i na pripremama pokazao da je univerzalac, da podjednako dobro može da igra na više mesta u timu. Došao je kod nas kao centralni vezni, a odlično se snašao i u ulozi lutajućeg špica što je ono što smo hteli.

U modernom fudbalu fudbaler ne sme biti ograničen na jednu ulogu u timu, mora biti sposoban da obavlja više zadataka. Ivanović je to savršeno radio na Kipru. Sa njim smo dobili zaista mnogo'',
kaže Iliev o Ivanoviću.

Ništa manje komplimenata nije dobio ni Saša Zdjelar.

''Fantastičan igrač, jedan od najtalentovanijih zadnjih veznih u Evropi. Godinama nam je bio želja koja nam se ove zime napokon ostvarila.

Već na prvoj utakmici u našem dresu pokazao je sav svoj kvalitet, hvalili su ga trener i svi mediji i to dovoljno govori o njemu. U paru sa Danilom Pantićem biće to centralna veza kakvu davno nismo imali'',
objašnjava Iliev.

Ipak, konkurenciju u ekipi Miroslava Đukića pojačali su i talentovani fudbaleri iz Partizanovog omladinskog pogona, poput Đerleka, Cucina, Markovića.

Đerlek je potvrdio ogroman potencijal o kom se dugo već priča, Cucin se nameće kao naslednik Miroslava Vulićevića na poziciji desnog beka, a kada je u pitanju 17-godišnji štoper Svetozar Marković, sportski direktor crno-belih je dao i jedno obećanje.

''Upamtite ime Svetozara Markovića, obećavam vam da će to biti pravi naslednik Nikole Milenkovića. Sa svojih tek 17 godina pokazuje izuzetnu zrelost, bez straha ulazi u duele. On će za nekoliko godina biti komandant naše odbrane'', poručio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Tuesday, 13.02.2018
16:14

Da bice komandant na dva meseca posle ga prodas za 4 mil da platis dugove..Kao da nije ni postojao...ni prvi ni poslednji.

avatar
Grobar977
Monday, 12.02.2018
23:20

E moj ti, naslednik Milenkovica koji nije skrpio ni dve sezone u Partizanu. Valjda ce ovaj mali da ostane duze.

avatar
Grobar RS
Monday, 12.02.2018
23:14

Kakve to ima veze,prodace te ga kao i Vlahovica,Lukica,Mihajlovica itd za sitne novce,a pricate kako vam dolaze racuni od predhodne uprave.Gdje su pare/SKULETIC,LEONARDO,pomenuta trojica/,napravice te vi gubitnika goreg od Zvezde!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 12.02.2018
21:57

Zavrsice on kao Milenkovic!!

avatar
Old_school
Monday, 12.02.2018
21:49

Retko dosadan tip ovaj Ivica.

avatar
Menso
Monday, 12.02.2018
21:17

Možda sam previše naivan ali mislim da sad imamo pogodnu situaciju, imamo mnogo istinski darovitih mladih igrača i sanjam to da uprava Partizana, stručna, finansijska i administrativna zajedno s navijačima proglasi strategiju očuvanja tog bisernog blaga, prodavati starije a ove mlade sačuvati, otkupiti Zdjelara, Pantića, ne prodavati ih nipošto, manje novca treba da se njih sačuva nego da se nabavljaju sumnjivi i isluženi igrači. Uigravati ih i čuvati, po cijenu i da se propusti godina, dvije bez titule. Stvoriti nove Partizanove bebe koje će makar pet godina igrati zajedno. Da očuvanje tih mladih bude svetinja a njihova prodaja izdaja.

avatar
ercov
Monday, 12.02.2018
20:45

Po potencijalu koje poseduju Vakulko i Djerlek su iznad svih.

avatar
stevan_vasic90
Monday, 12.02.2018
19:41

Svetozar Markovic, upamtite to ime... taj ne sme da prodje! 😂😂😂😂😂😂

avatar
Monday, 12.02.2018
19:09

Ivanovic centralni vezni, Zdjelar jedan od najtalentovanijih igraca u Evropi, Cucin pravi naslednik. Sta je sledece, Djukic najbolji srpski trener ikada?:-D

avatar
RIP KOBE
Monday, 12.02.2018
19:14

cuca mozda i bude. nemoj da budes maler reva bre.

avatar
Monday, 12.02.2018
21:08

A mozda i ne bude, a pre ce da ne bude nego sto ce da bude LOL

avatar
boris96pfk
Monday, 12.02.2018
19:05

Ako ga ne prodate kao i milenkovica

avatar
Burazer
Monday, 12.02.2018
21:13

Ej a najjace je kad kaze naslednik nekog igraca. A taj igrac igrao godinu dana i sa 19 godina otisao iz kluba.