Novo obećanje Ivice Ilieva, zapamtite ovo ime!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 12. februar 2018.

  • 17:59

  • Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Sportski direktor Partizana pred evropsko proleće prokomentarisao najnovija pojačanja crno-belih, ali jednog momka koji je još uvek pomalo u senci izdvojio je u prvi plan.

Novo obećanje Ivice Ilieva, zapamtite ovo ime!
Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Posle dobro obavljenih priprema na Kipru, ekipa Partizana od danas sprovodi u delo poslednje finese koje je pred duel sa Viktorijom Plzenj zamislio šef stručnog štaba Miroslav Đukić.

Par povreda (Ostojić, Ožegović) uticalo je da ne bude baš sve idealno, ali utisak je da je startna postava crno-belih već poznata.

U njoj će se najverovatnije naći trojica od četvorice (Ivanović, Zdjelar, Vakulko, Urošević) novajlija koji su tokom zimske pauze pojačali Partizan, a sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je u intervjuu za ''Dnevnik'' pojedinačno prokomentarisao dvojicu od tih igrača - Đorđa Ivanovića i Sašu Zdjelara.

''Đorđe je i na pripremama pokazao da je univerzalac, da podjednako dobro može da igra na više mesta u timu. Došao je kod nas kao centralni vezni, a odlično se snašao i u ulozi lutajućeg špica što je ono što smo hteli.

U modernom fudbalu fudbaler ne sme biti ograničen na jednu ulogu u timu, mora biti sposoban da obavlja više zadataka. Ivanović je to savršeno radio na Kipru. Sa njim smo dobili zaista mnogo'',
kaže Iliev o Ivanoviću.

Ništa manje komplimenata nije dobio ni Saša Zdjelar.

''Fantastičan igrač, jedan od najtalentovanijih zadnjih veznih u Evropi. Godinama nam je bio želja koja nam se ove zime napokon ostvarila.

Već na prvoj utakmici u našem dresu pokazao je sav svoj kvalitet, hvalili su ga trener i svi mediji i to dovoljno govori o njemu. U paru sa Danilom Pantićem biće to centralna veza kakvu davno nismo imali'',
objašnjava Iliev.

Ipak, konkurenciju u ekipi Miroslava Đukića pojačali su i talentovani fudbaleri iz Partizanovog omladinskog pogona, poput Đerleka, Cucina, Markovića.

Đerlek je potvrdio ogroman potencijal o kom se dugo već priča, Cucin se nameće kao naslednik Miroslava Vulićevića na poziciji desnog beka, a kada je u pitanju 17-godišnji štoper Svetozar Marković, sportski direktor crno-belih je dao i jedno obećanje.

''Upamtite ime Svetozara Markovića, obećavam vam da će to biti pravi naslednik Nikole Milenkovića. Sa svojih tek 17 godina pokazuje izuzetnu zrelost, bez straha ulazi u duele. On će za nekoliko godina biti komandant naše odbrane'', poručio je Iliev.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari