Novo ime u igri - Trener sa premijerligaškim iskustvom na meti Partizana!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.03.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net

Sačekaće čelnici Partizana sa odlukama o novom treneru, a za to vreme navijačima ostaje da se nadaju da će na klupu sesti zvučno ime.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Našao se FK Partizan u teškoj situaciji nakon odluke Zorana Mirkovića da podnese ostavku i još uvek nije jasno kako će se crno-beli izboriti sa novonastalim problemima.

Činjenica je da mnogi ne žele na klupu "Parnog Valjka" u situaciji kada Partizan ima ozbiljan rezultatski zaostatak i kada se nalazi u podređenom položaju u odnosu na "večitog rivala".

Zbog toga su u startu iz priče otpisana imena Marka Nikolića i Vladimira Vermezovića, pa se spekuliše da je Ilija Stolica najrealnije rešenje ukoliko Žarko Lazetić ne dobije poverenje.

Portal "Mondo" prenosi još jednu informaciju na ovu temu. Reč je o zvučnom imenu i čoveku koji je do pre godinu dana sedeo na klupi premijerligaša.

Pretpostavljate, radi se o Željku Buvaču, čoveku sa naših prostora i bivšem asistentu Jirgena Klopa u ekipama Majnca, Borusije i Liverpula.

Tačno je da je Buvač nakon odlaska iz Liverpula izjavio kako želi da otpočne samostalnu karijeru, ali mnogima deluje neverovatno da mu prva stanica bude baš Partizan.

Tu je i finansijski momenat koji će svakako uticati na konačnu odluku, pa zbog toga čitavu priču o Željku Buvaču treba uzeti sa rezervom.

Bivši asistent Jirgena Klopa igračku karijeru je gradio u Rudaru iz Prijedora i Borcu iz Banjaluke, a u Nemačkoj je igrao za RV Erfurt, Majnc i Nojkirhen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 14.03.2019
12:45

Nije problem za trenera kad ode uprava doci ce i dobar trener ovako nema kraja mucenju tuzno.

avatar
magister
Wednesday, 13.03.2019
19:46

Niko ne treba da dolazi. Ne zbog današnje pobede, to bih rekao i da smo izgubili s 10 : 0, nego zbog toga što ne treba kompromitovati i trošiti ljude, što je urađeno sa svima koji su za vreme ovih bili tu. Okupacijska uprava ne može da napravi klub i tim. Moramo da se izborimo za oslobođenje!

avatar
Kico14
Wednesday, 13.03.2019
18:50

Buvac bi bio najbolje rjesenje realno ako uzmemo u obzir da od Nikolica i Stanojevica nema nista.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.03.2019
17:47
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 13.03.2019
17:37

Ako ne bude imao visoka potraživanja, on bi bio odlična opcija, samo mi nemamo igrače za apsolutni fudbal koji je on implementirao Klopu...

avatar
magister
Thursday, 14.03.2019
23:26

Buvač je sigurno dobar trener, jer inače ne bi bio u timu sa takvim trenerom kao što je Klop. Ali, Klop je veličina i nekako deluje čudno pripisivati Klopove uspehe - Buvaču. Kao kad se pokušava Ajnštajnova genijalnost proglasiti plagijatom, jer je, navodno, prepisivao od Mileve. Aman ljudi, pa ne biste ni čuli ni za Milevu ni za Buvača, da nisu Srbi. Treba se ostaviti tih isticanja svega što je srpsko (ili Srbsko), a umanjivanja značaja drugih, dokazanih i biti ponosan na ono što jeste i što je nesumnjivo. Buvač je, znači, verovatno odličan trener, ali se u ljudskom smislu baš i nije proslavio. Naprotiv. Zabijao nož u leđa nekome ko ga je uzdigao. A dal' može bez Buvača? Pa pogledajte gde je sad. Da je Buvač Hrvat, sad bi neko zlurado konstatovao da se Liverpul uzdigao kad je oterao Buvača (ne zbog neke tamo nediscipline, nego zbog izdaje).

avatar
Колатерална Штета
Friday, 15.03.2019
00:51

Sam Klop je nekoliko puta izjavio slične stvari, da je mozak uvek bio Buvač...

avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 13.03.2019
17:34

Buvač čeka zvezdu