Noviteti na "Marakani" - Zvezdin sever ponovo blista, ali tu nije kraj!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.10.2017.
20:42
Izvor: Sportske.net

Severna tribina stadiona "Rajko Mitić" dočekaće utakmicu sa Arsenalom u novom ruhu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Radovi na postavljanju novih stolica na severnoj tribini našeg najvećeg stadiona privedeni su kraju tri dana pred fudbalski spektakl.

Navijači Crvene zvezde koji su u subotu došli na stadion "Rajko Mitić" mogli su da steknu uvid u to kako će u buduće izgledati severna tribina ali posao tada još uvek nije bio završen.

Danas su poslednje stolice postavljene na predviđena mesta pa na severnoj tribini jarku crvenu boju presecaja natpis "Delije" ispisan belim stolicama.

Primetićete da je osim novih stolica razlika u fontu, odnosno u tipu slova kojima je ipisan natpis "Delije". Ćiriličkim pismom i fontom koji koriste "Delije" za svoje navijačke rekvizite preko severa belom bojom blista ime grupe osnovane 1989. godine.


Kada smo već kod radova na "Marakani", dodajmo i to da su se pojavile fotografije koje svedoče o tome kakve bi stolice u budućnosti trebalo da budu ugrađene na delu zapadne tribine.

Radi se o projektu koji je bio planiran za ovu jesen ali je odložen zbog toga što se Zvezda plasirala u Ligu Evrope i nije bilo prostora da se radovi izvedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jfvr
Tuesday, 17.10.2017
07:26

Do prvog derbija i sukoba sa policijom

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Monday, 16.10.2017
21:04

Samo napred treba da se sredi sve,i zapad da se uredi i onda je to to!

avatar
Monday, 16.10.2017
23:34

i Marfin banka da se sredi sa 10ak miliona , i to je to ...

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Tuesday, 17.10.2017
12:30

I ti da se opametis,a da izvini znamo da je to nemoguce..nema ko sta nama da sredjuje prihod od 50 miliona za dve godine,u svoje dvoriste gledaj komedijasu