Novine u "Zmajevom gnezdu" - Ostavite kišobrane kod kuće!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.11.2017.
17:39
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbalski klub Voždovac pohvalio se završenim radovima na vrhu TC Stadion. Navijačima u buduće neće trebati kišobrani.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Stadion koji se po mnogo čemu izdvaja u odnosu na ostale fudbalske objekte u Srbiji od danas je poprimio još lepši izgled, a u isto vreme je postao funkcionalniji.

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković pohvalio se završetkom radova na postavljanju krova koji će u buduće štititi navijače od atmosferskih pojava kao što su kiša i sneg.

Na stadionu koju se nalazi 25 metara iznad površine zemlje krovna konstrukcija je postavljena još pre četiri godine ali su sada konačno dovršeni radovi na postavljanju samog krova.

Ljubitelji fudbala koji u sve većem broju dolaze na stadion Voždovca moći će da odlože kišobrane dok uživaju u igri izabranika Ilije Stolice, a bolje uslove za rad imaće i predstavnici medija.

Vozdovac
Foto: fkvozdovac.rs

Osim završetka radova na postavljanju krova postavljen je i novi semafor, a uskoro bi i svlačionice za omladinsku školu trebalo da budu spremne za upotrebu.

U fudbalskom klubu Voždovac ulažu velika materijalna sredstva i trude se da idu u korak sa vremenom kako bi klub spremno dočekao istorijski momenat izlaska na evropsku scenu.

Vozdovac
Foto: fkvozdovac.rs

Kada uzmemo u obzir da četa Ilije Stolice igra jako lep i produktivan fudbal od početka sezone vrlo je verovatno da će "Zmajevi" na kraju uspeti da obezbede žarko željeni izlazak u Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Wednesday, 01.11.2017
20:59

Mnogo lep objekat, ali me interesuje da li ovi stubovi, što drže krovnu konstrukciju, zaklanjaju pogled jednom delu publike?

avatar
DaxSport
Wednesday, 01.11.2017
21:55