Novinar u čudu, Ambrozinijeve reči "Delije" će dobro upamtiti - šta o Zvezdi kažu Italijani?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.09.2018.
23:47
Izvor: Sportske.net

Legendarni Fabio Kapelo "udario" na Anćelotijev Napoli.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Crvena zvezda odolela je na stadionu Rajko Mitić pošto je večeras odigrala bez pogodaka protiv Napolija u grupi C Lige šampiona.

Puleni Vladana Milojevića su napravili veliki podvig, a neki od legendarnih ličnosti u italijanskom Kalču su takođe prokomentarisale utakmicu u Beogradu.

"Napoli je želeo pobedu, ali centaršutevi nisu bili nimalo opasni i nisu stvorili niti jednu ozbiljnu situaciju. Jedina prilika je bila ona kada je defanzivac Zvezde skinuo loptu sa linije, trebalo je da urade više od toga. Alan je bio previše defanzivan, ne sviđa mi se to jer je nedostajao plejmejker," smatra trofejni stručnjak Fabio Kapelo koji nije štedeo reči kritike za izabranike Karla Anćelotija.

Nekadašnji fudbaler Milana Masimo Ambrozini izneo je veliki kompliment za igrače srpskog šampiona.

"Šteta, Napoli je pravio šanse i imao opasne napade, ali je Crvena zvezda ostavila srce na terenu. Napoli nije ništa izgubio ovom utakmicom jer je Anćeloti pronašao tim koji je tražio od početka sezone," kazao je on.

Novinar Masimo Marijanela sa Skaj sporta je bio u čudu.

"Remi je ovde proslavljen kao pobeda, u čast timu iz 91' godine. Napoli je imao više od igre, pokušavao je da povede protiv vrlo opreznih Srba, ali to se nije desilo."

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Wednesday, 19.09.2018
08:52

Kako nije opasna situacija ona sansa (sut Milika) u prvom poluvremenu?

avatar
nemam pojma
Wednesday, 19.09.2018
01:02

Da, slave bunker kao da su pobedili, a skoro da pola nisu prešli. Po zvaničnoj statistici Napoli imao posed od 74%, a zvezda od 26%! Naravno, Arena sramotno krade pa je odnos 64% VS 36%!