Novi ugovor kao "džek pot" - Borjan prošao sjajno, Zvezda fenomenalno!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.02.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novi ugovor koji će Milan Borjan potpisati sa FK Crvena zvezda predstavlja definiciju "nastavka saradnje na obostrano zadovoljstvo".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kada je pre godinu i po dana Milan Borjan (31) dogovorio trogodišnju saradnju sa Crvenom zvezdom, malo ko je mogao da pretpostavi da će izrasti u jednu od najvažnijih karika ekipe Vladana Milojevića i igrača koji će osvojiti srca navijača bivšeg šampiona Evrope.

Ove zime spekulisalo se o mogućem završetku saradnje, odnosno transferu iskusnog čuvara mreže, ali je svim pristalicama Crvene zvezde pao teret sa srca kada se u subotu pojavila vest o dogovoru koji su Zvezdan Terzić i Milan Borjan postigli u Antaliji.

"Zvalo me je mnogo ljudi. Razgovarao sam sa nekoliko klubova, ali sam sa Zvezdom napravio uspeh. Zbog toga sam celu priču, i karijeru, hteo da završim ovde. O tome sam i pričao sa direktorom Terzićem", objašnjava Borjan u intervjuu za zvanični klupski sajt.

Golman kanadske reprezentacije potpisaće ugovor do leta 2023. godine, što znači da će uzeti 36. godinu kada bude odrađivao poslednjih šest meseci saradnje sa crveno-belima. Da je čvrst u stavu da karijeru završi u Zvezdi Borjan je potvrdio time što nije želeo izlaznu klauzulu u novom ugovoru.

"Mnogo se pričalo o tome prethodnih meseci. Prvi deo razgovora smo imali tek kada smo se vratili sa Kipra i tada smo se dogovarali u suštini, ostali su samo detalji da se utanače. Sada sam u Turskoj pričao sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i sve smo dogovorili. Nema izlazne transfer klauzule", poručuje Milan Borjan.

Logično je da će i Milan Borjan dobiti satisfakciju u vidu povišice koju je svakako zaslužio. Njegov plan je da već u tekućoj sezoni sa Zvezdom osvoji "duplu krunu", a zatim i da nastavi sa redovnim igranjem u Ligi šampiona.

"Na putu smo da osvojimo duplu krunu. To mi je cilj, kao i da naredne četiri i po godine redovno igramo Ligu šampiona. Iskreno, baš smo ozbiljna ekipa, igramo mnogo lep fudbal. Uprava i stručni štab su zaista odradili dobar posao, pogodili sa pojačanjima u ovom prelaznom roku. Sve izgleda kako treba", ističe Borjan.

Golman aktuelnog šampiona Srbije dodao je da su mu svi saigrači čestitali na odluci da produži saradnju sa Crvenom zvezdom i da zajedničnim snagama nastave putem uspeha kojim koračaju punih godinu i po dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 05.02.2019
04:56

Total domination over the next 10 years... rats can only crawl back to their hiding holes

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 04.02.2019
20:45

До краја Звезди веран.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 04.02.2019
20:40

Borjan sjajno, a zvezda fenomenalno? A ko ga onda plaća? Do sada neviđeno u svetu ekonomije ili ga možda zvezda ne plaća pa joj je zbog toga fenomenalno?

avatar
Südkurve München
Monday, 04.02.2019
19:25

Mivan Bovjan macka