Novi udar na Vazuru pred Skupštinu - Krivična prijava?!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.05.2016.
10:20
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Još jedno neprijatno iznenađenje za generalnbog direktora Partizana Miloša Vazuru, samo nekoliko dana pred izbornu Skupštinu kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Tek što se stišala bura posle brutalnog fizičkog napada na članove njegovog obezbeđenja i akteri tog incidenta uhapšeni, protiv generalnog direktora Partizana Miloša Vazure podneta je - krivična prijava, prenosi današnji ''Kurir''.

Pomenuti izvor navodi da je prijavu podneo anonimni podnosilac, i to ne samo protiv Vazure, nego i protiv generalnog sekretara JSD Partizan Milana Obućine. Razlog? ''Zloupotreba službenog položaja''.

Konkretno, prijava se odnosi na potpisivanje fiktivnih ugovora i isplaćivanje novca firmama koje više ne postoje.

Tim povodom se oglasio i Miloš Vazura, koji podnošenje prijave vidi kao još jedan pokušaj skretanja pažnje javnosti uoči izborne Skupštine kluba.

''Prijava je anonimna i zaista neću ništa da komentarišem. Znam da sam od dolaska u Partizan radio po slovu zakona i da je u klubu urađena finansijska konsolidacija, što samo govori da smo radili ispravno'', poručio je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 21.05.2016
13:11

Neverovatno koliko su otac i sin providni. Gde su krivicne prijave protiv vaseg kompanjona djurica (malim namerno) i zasto taj *** podrzava vaseg kandidata?!

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Saturday, 21.05.2016
12:50

Hoće li neko konačno da ispita transfere Šaponjića i Abubakara koji su navodno prodati za 1.5M i 1.25M €?