Novi transfer na vidiku - Iz Partizana na Kipar?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.01.2018.
10:08
Izvor: Sportske.net

Doduše, zaobilaznim putem...

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Mladi nigerijski napadač Teofilus Solomon nije uspeo tokom jeseni da se pokaže u pravom svetlu u ekipi Partizana, nije opravdao velika očekivanja, imajući u vidu da je stigao nedugo posle odlaska Leonarda, pa je ratanak ove zime bio neminovan.

Podsetimo, on je letos došao u Humsku kao pozajmljen fudbaler Rijeke, a da je jesenas igrao bolje, sada bi se verovatno razmišljalo i o otkupu njegovog ugovora.

Umesto toga, on se vratio u Rijeku, ali izgleda da se tamo opet neće zadržati.

Mediji sa Kipra ovih dana najavljuju njegov transfer u tamošnji Apolon iz Limasola, a s obzirom da u Partizanu nije pokazao napredak, ne bi trebalo da iznenadi ako bi ga Rijeka ponovo poslala na pozajmicu.

Ugovor sa Riječanima ga veže do juna 2020. godine, a na Transfermarktu se njegova vrednost procenjuje na pola miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Monday, 22.01.2018
13:23

Realno gledajuci, Solomon ima potencijal koji Djukic nije znao da iskoristi jer je sve vreme forsirao Ozegovica a Solomon je za njega fudbalercina.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 22.01.2018
14:16

Jel Djukic kriv sto ovaj ni u Rijeci vec 3 sezone ne moze da prismrdi prvom timu!? Ajde molim te, ima se Djukicu stosta zameriti, ali neforsiranje Solomana...

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 22.01.2018
14:54