Novi "tepih" u Subotici čeka Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.12.2018.
09:27
Izvor: Sportske.net

Za razliku od nekih prethodnih sezona fudbaleri Crvene zvezde neće imati razloga za brigu o stanju terena pred gostovanje u Subotici.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Godinama unazad "večitima" je gostovanje u Subotici bilo "tradicionalno teško", što zbog činjenice da je Spartak neugodan rival, a više zbog toga što je teren na "Gradskom stadionu" bio u katastrofalnom stanju.

Gostovanja tokom kasne jeseni, rane zime ili početkom proleća umela su da se pretvore u horor priču.

Mnogi se sećaju da je pred jedan od prvenstvenih okršaja Spartaka i Partizana teren bio poplavljen, dok je Zvezdino poslednje gostovanje 25. februara tekuće godine upamćeno po zaleđenom terenu i uslovima za igru koji su bili na granici regularnih.

Spartak se u sredu vraća na svoj stadion. Od početka sezone igrao je utakmice kao domaćin u Kuli, ali su radovi na "Gradskom stadionu" završeni i prvi takmičarski meč na preuređenom objektu biće predstojeći protiv Crvene zvezde.

Na "Gradskom stadionu" u Subotici promenjena je travnata podloga, postavljena je nova tartan staza, a navijači neće moći da vide preuređene svlačionice koje će ekipama pružiti veći komfor.

Karte za utakmicu 19. kola Super lige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde već su puštene u prodaju. Cena se kreće od 200 do 400 dinara, a najvatrenije pristalice plaćaće ih 350 dinara.

Meč u Subotici igra se 5. decembra od 16 časova.

View this post on Instagram

U toku je postavljanje nove travnate površine

A post shared by FC Spartak (@fcspartaksubotica) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke