Novi stadion dobija ime po Vladanu Milojeviću?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.05.2019.
17:52
Izvor: Sportske.net

Predsednica kluba najavila ovu mogućnost.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Gošća najnovije emisije ''Stadionska groznica'' novinara Nebojše Petrovića, bila je predsednica Šumadije iz Aranđelovca Marija Preković, koja je tom prilikom najavila skori početak rekonstrukcije stadiona pomenutog kluba.

Ali, posebno zanimljiv detalj vezan je za završetak rekonstrukcije, kada bi stadion u novom ruhu mogao da ponese ime aktuelnog trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića, koji je rođen u Aranđelovcu.

"Taj stadion nije renoviran od 1969. godine i uskoro planiramo rekonstrukciju povodom proslave 90 godina od osnivanja kluba.

Iako sam ja veliki Partizanovac, veoma cenim lik i delo Vlade Milojevica i ne bih imala nista protiv da novo fudbalsko zdanje u Aranđelovcu ponese njegovo ime", istakla je Marija Preković.

Emitovanje emisije najavljeno je za večeras od 23 časa na SOS kanalu Plus.
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Stadion 'Vladan Milojevic'! Gostujuci u emisiji 'Stadionska groznica', predsednica FK Sumadija i pomocnik predsednika Opstine Arandjelovac Marija Prekovic izjavila da nije iskljuceno da stadion u Arandjelovcu dobije ime po svom proslavljenom mestaninu: "Taj stadion nije renoviran od 1969. godine i uskoro planiramo rekonstrukciju povodom proslave 90 godina od osnivanja kluba. Iako sam ja veliki Partizanovac, veoma cenim lik i delo Vlade Milojevica i ne bih imala nista protiv da novo fudbalsko zdanje u Arandjelovcu ponese njegovo ime". ... Budite u utorak od 23h uz 'Stadionsku groznicu' i saznajte sta je Marija odgovorila na konstataciju Zvezdana Terzica da zenama nije mesto na rukovodecim mestima u fudbalu. ... #marijaprekovic #vladanmilojevic #fksumadija #stadionskagroznica #fudbal #football #calcio @branblan

Објава коју дели Nebojša Petrović (@nebojsa_petrovic_10) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ovono
Tuesday, 07.05.2019
18:02

A zasto njegovo?

avatar
luccass995
Tuesday, 07.05.2019
18:01

Ovo je postalo jadno.. Samo kod nas ovo moze, dzajicu u ubu, na osnovu cega? Pritom jos je ziv, ovde milojevicu koji ima 40ak godina?!??