Novi šou Sima Krunića, šta je poručio ''prijatelju Lali''? Opet pominjao i Terzića, i Miloja, i Tončeva, a na kraju se izvinjavao

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.04.2019.
19:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Simo Krunić poručio je danas treneru Radničkog Nenadu Lalatoviću da njegov pomoćnik ne sme da ga napada, već da mora da ga poštuje čak i ako nije u pravu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Krunić je na početku obraćanja novinarima u Nišu čestitao igračima oba tima na vrhunskoj borbi do poslednjeg minuta, ali je potom govorio o samom finišu meča (2:2) kada su pomoćni trener Radničkog Vidak Bratić i on isključeni zbog verbalnog sukoba nakon što je sudija Petar Piper dosudio indirekt za ekipu s Banovog brda.

"Neću da pričam o mom prijatelju Lali (treneru Radničkog Nenadu Lalatoviću). Šarić i Bratić su moji drugovi... Ne sme, Lalo, da se tvoj drugi pomoćnik zaleće na mene. Iz poštovanja, iako nisam u pravu. Ja sam se borio za Čukarički. Nemojte misliti da se nekog bojim. Ja ne dam na svoj klub, ne dam na sebe i nikad neću dati", rekao je Krunić.

"Ja sam mali trener, rekao sam da su Miloje (Vladan Milojević) i Lala bolji od mene, ali sam im zamerio što su skočili na mene... Bili su u tom Čukaričkom. Znaju šta je taj klub, iz poštovanja, ne prema meni, već prema tom klubu, ne treba da napadnu njihovog glavnog trenera", dodao je Krunić.

Trener Čukaričkog je nastavio u istom stilu.

"Ja sam niko i ništa, mali čovek, mali trener, ali sam častan i pošten čovek, čovek koji gine za svoj klub i tako će biti uvek. To znaju i Ivica i Novica Tončev, to zna Zvezdan Terzić... Pominjem svoje drugove koji su u fudbalu. Ja sam bogat čovek, veruje da sam bogat zato što imam prave prijatelje. Ivica je moj drug. Ivice, poginuli smo danas", rekao je Krunić.

On je, na kraju, čestitao svojim igračima na svemu što su pružili ove sezone.

"Imam samo još jedno da im poručujem - moramo izdržati do kraja. Ja prvi ispred vas, vi za mnom", rekao je Krunić.

Ekipu Radničkog je na današnjem meču sa klupe predvodio pomoćni trener Dragan Šarac pošto je Nenad Lalatović bio odsutan zbog bolesti.

Šarac je na početku svog obraćanja novinarima prvo zamerio Kruniću na, kako je rekao, "monologu o nekim stvarima o kojima ne treba da se priča".

Na to je Krunić odgovorio: "Ja pričam ono što ja hoću. Ja tebi ne govorim šta ćeš ti da pričaš".

Šarac je potom nastavio svoje izlaganje.

"Druga stvar, mislim da nije bilo napada od Vidaka, nego je prvo Simo napao mene, našu klupu", rekao je Šarac i nakon te rečenice ga je trener Čukaričkog ponovo prekinuo.

"Treba da me ispoštuješ.Stariji sam od tebe i volim te kao druga. Ako nisam u pravu, treba da me ispoštuješ", rekao je Krunić.

Pomoćni trener Radničkog nije reagovao na to, već je želeo da govori o samoj igri, ali ga je Krunić ponovo prekinuo.

"Ti si moj brat, čoveče. Ali, ja se borim", rekao je Krunić.

Šarac je, ipak, nastavio da govori o utakmici.

"Uspeli smo dobrom igrom da preokrenemo rezultat, posle 2:1 je sve bilo mnogo teže, a sve dalje ne bih ni komentarisao", završio je Šarac.

Krunić se, na kraju konferencije, izvinio svima.

"Pod tenzijom sam bio. Izvinite svi", rekao je Krunić.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Thursday, 25.04.2019
19:46

Po prvi put cujem da je neko bogat covek, zato sto se druzi sa aboliranim ljudima.