Novi skandal, oglasio se tragičar iz Humske, znate li šta mu se dešava posle meča?

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.11.2018.
12:17
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Čega se sve nećemo nagledati u srpskom klupskom fudbalu...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je proteklog vikenda ostvario najubedljiviju pobedu u sezoni, 6:0 protiv Dinama iz Vranja, a goleada crno-belih počela je početničkom greškom golmana gostiju Uroša Đurića.

Ali, ono što je šokiralo fudbalsku javnost dogodilo se posle meča. Vršilac dužnosti šefa struke posle 15-mesečne suspencije Dragana ''Recka'' Antića, Radmilo ''Raca'' Jovanović ne samo da nije uputio reči podrške svom igraču kako bi povratio samopouzdanje, on je izjavio nešto gotovo nezapamćeno kada su u pitanju treneri superligaških klubova.

"Imamo problem sa golmanima, naš prvi se povredio, 'ovaj' nije trenirao deset dana. Nemamo zamenu, to je u njegovoj glavi, to ćemo mi u klubu da rešimo. Neko će da ode iz kluba ili će završiti karijeru. Razumete?", rekao je Jovanović.

Ali, ni to nije sve!

Danas su isplivali novi skandalozni detalji, posle izjave koju je golman Đurić dao ''Informeru''. On, naime, zbog pretnji nije smeo ni da se vrati sa ekipom u Vranje, jer ga tamo, kako kaže, sumnjiče da je pokušao da namesti meč?!

''Nakon utakmice sam ostao u Beogradu, jer su me iz Vranja optužili za sve i svašta. Želim samo da sve izađe na videlo i da svi znaju da nemam veze s nameštaljkama. Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se u životu ne bih bavio.

Ceo svet mi se srušio kada sam ispustio loptu iz ruku, čak ni juče nisam mogao da prebolim tu grešku. Videli su i koji su gledali utakmicu kako sam podneo. To se dešava u sportu, pogrešio je i Karijus u finalu Lige šampiona'', izjavio je Đurić.

Trener Jovanović ga je šokirao reakcijom posle meča, ali sada je došlo vreme da mu Đurić odgovori.

''Kako ga nije sramota to da izjavi? Ne priliči čoveku u njegovim godinama. Bavim se fudbalom, od toga živim, a on da kaže da će mi završiti karijeru. Greške u fudbalu se dešavaju. Isti taj Jovanović mi je govorio da sam među pet najboljih golmana u Srbiji'', podseća Đurić.

Šta dalje? Njegov ostanak u Dinamu se čini kao ''nemoguća misija'', ali hoće li uopšte da se vraća u Vranje posle svega?

''Trebalo bi i da odem u Vranje, videćemo šta će se dešavati'', poručio je Đurić.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Wednesday, 28.11.2018
02:43

Ovo je stvarno smesno, vidi se da je covek dobio pare da primi golove. Ne mislim da je namesteno za Partizan u tom smislu ali, posto je bio Deko i jos par menadzera ocigledno se neko potrudio da se proda dobra prica. Ni prvi ni zadnji put cini se (u oba kluba) a narocito nam u Srbiji.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 27.11.2018
21:12

Pošto si protiv zvezde izlazio na 12-13 metara od gola dok su zvezdini igrači bili s loptom na 20 i kusur metara sada ti niko ne veruje da si kiksnuo protiv Partizana...hahahaha...sve se vraća sve se plaća...samo polako, a ovaj srpski Palermo treba ugasiti isto kao i njenu vodilju zvezdu...uvek protiv mafije!

avatar
Barcelonista
Tuesday, 27.11.2018
14:37

E ako ovako stalno brani, mozda bi trebao stvarno o dominama recimo da razmisli :-D

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 27.11.2018
14:03

Pa namesteno sta je cudno. Padala kvota na 4+, 5+ drasticno. Videli smo kakvi su golovi padali. Prvo pola sata drze 0:0 da skoci kvota da natovare jos i onda pljustanje. Zna se kako se to radi

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 27.11.2018
18:17

Kako se to radi?Evo Terza ne zna i ono protiv njegovog OFK-a 2: 0 pa 2:6 je samo plod grešaka ,ili protiv Vojvodine 2:0 pa 2:3 ...2:0 je najgori rezultat.Dobro tamo su sigurno skakale kvote (šalim se bilo blokirano u svim kladionicama)

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 28.11.2018
11:10

Niko zvezdu ne izuzima. Pricam generalno

avatar
Zika.Slika
Tuesday, 27.11.2018
22:14

pa to Zvezda najbolje zna , po tome ste poznati cak i u Evropi