Novi signal iz UEFA, pod sumnjom još jedna utakmica Superlige?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.11.2018.
11:08
Izvor: Sportske.net

A još čekamo na rasplet prethodno pokrenutog postupka...

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Podsetimo, nedavno je iz UEFA naloženo Fudbalskom savezu Srbije da pokrene postupak u vezi sa dešavanjima na utakmici Proleter - Radnički (1:2), odigranoj u Novom Sadu, a tim slučajem se i dalje bavi Etička komisija FSS. Za sada, bez nagoveštaja raspleta cele priče.

Međutim, to nije sve. ''Žurnal'' danas prenosi da je iz UEFA stigao još jedan signal, ovoga puta u vezi utakmice između Zemuna i Rada koja je odigrana 1. septembra, a Zemunci su na svom terenu slavili sa 1:0, golom Kukuličića u 46. minutu.

Pomenuti izvor navodi da je oficir za integritet FSS podneo prijavu na osnovu informacije iz UEFA, a razlog je što su se kladioničarske kvote ''naglo menjale u poluvremenu utakmice''.

Slučaj je sada stigao i do Disciplinske komisije FSS, zatražene su izjave od predstavnika oba kluba, a navodno se sumnja da se gosti ''nisu dovoljno zalagali''.

Čekamo rasplet i ovog slučaja. Hoće li ih biti još?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 29.11.2018
17:17

Jedini pošten klub iz SL je Partizan, jedini je za VAR dok su svi ostali protiv. O poštenju FSS-a najbolje govori što im UEFA iz daleko sugeriše dok im se ispred nosa nameštaju utakmice.

avatar
M_85
Thursday, 29.11.2018
13:50

Svaka utakmica bi morala da bude pod sumnjom.

avatar
Vicariuosly
Thursday, 29.11.2018
12:58

Ne znam zašto nas diraju, pa naša liga je najpostenija i najkvalitetnija na svetu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 29.11.2018
12:12

Da li iko normalan moze da prihvati da je sve bilo cisto i regularno na utakmici izmedju proletera (namerno sve malim jer nisu zasluzili bolje iz vise razloga) i radnickog?