''Novi Radonja'', drugi nivo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.07.2018.
12:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Spektakularnim golovima protiv Suduve i sam fudbaler je oduševljen, a posle meča bez uvijanja govori koliko je napredovao.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć odradila veliki deo posla oko plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, savladala je Suduvu sa 3:0, a dvostruki strelac bio je brzonogi Nemanja Radonjić.

Bili su to njegovi prvi golovi u sezoni, i to majstorski, pa posle utakmice ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Posebno je radostan zbog načina na koji je postigao drugi gol, ali i zbog pogotka ovajlije Ebisilija.

''Ogromnu radost osetio sam kada sam uspeo da iskoritim gužvu u protivničkom šesnaestercu i da savladam golmana Suduve. Video sam da sam ostao jedan na jedan sa Karduom, ostao sam smiren i uputio udarac koji nam je doneo mirniji nastavak meča. 

Moj drugi gol na utakmici ne znam kako bih opisao, osim da mislim da je to nešto što se ne viđa često. Retko kada se desi. Dobro sam primio loptu, prošao pored nekoliko protivničkih igrača i uputio snažan šut sa distance.

Čestitao bih Ebisiliu na prvencu, njegov gol je preslikana akcija koju smo uvežbavali na treningu, sve nas raduje kada vidimo da rezultate onog što vežbamo'', izjavio je Rdaonjić, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ovako dobra utakmica i efikasna igra mnogo mu znače za samopouzdanje, što i sam priznaje, a onda je izabrao prave reči da opiše gde je danas u odnosu na prošlu sezonu.

''Bio sam na Svetskom prvenstvu, stekao novo iskustvo, dobro sam trenirao u klubu i ovo je došlo kao neka potvrda kvaliteta. Sada sam prešao na novi nivo, ovo je novi Radonja koji se podigao na drugi nivo.

Nastaviću vredno da raidim kako bih i to prevazišao i kako bih bio još bolji. Juče su mi mnogo pomogli naši navijači sa tribina, osećala se neverovatna energija od samog starta i hvala im na tome'', zaključio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
17:52

Izgleda da ces nas novi napadac biti jedan igrac cije se ime do sad nije spominjalo, a zove se Pedro Konde. U prosloj sezoni je postigap 20 golova u grckoj ligi, a pretprosle 15. Inace je Spanac.

avatar
indosrbija
Wednesday, 25.07.2018
13:46

Mogao je i par puta mnogo bolje da doda al verujem da je imao strasnu zelju da se pokaze i nesto uradi,napravi razliku,sto je na kraju i uspeo..stvar je u tome da decko ima ogroman prostor za napredak..O da dodam malu sitnicu,za sve ovo najzasluzniji je nas klark kent

avatar
rale_vojvoda
Wednesday, 25.07.2018
12:59

Momak je dokazao svoj potencijal i talenat,samo da ne pozuri sa transferom u veci tim,mogao bih imati dobru karijeru. Terza ne daj ga ispod 7,8 milki,pogotov ne ove sezone!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
12:21

Nije isto kad se igra za klub koji se svim srcem i bicem voli ili kad se igra za neke druge klubove samo za pare. Bravo Nemanja samo tako nastavi.

avatar
Manager
Wednesday, 25.07.2018
14:33

Pre bih rekao da nije isto kad zelis da budes kralj instagrama ili profesionalac u svom poslu, u ovom slucaju fudbaler...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
17:53

U pravu si i ti, ali ni jedan igrac ne moze da oseti prema nekom drugom klubu ono sto oseca kad nosi dres voljenog tima.