Novi problem, Zvezdin dolazak kasnio 3 sata!

Autor: Beta Beta
sreda 08.07.2015.
22:38
Izvor: Beta

Zvezda stigla u Almati, ali se putovanje dosta odužilo.

BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su danas u Kazahstan posle više od osam sati puta od Beograda do Almatija, gde će sutra igrati protiv Kairata.

Bilo je planirano da crveno-beli ranije doputuju u Almati, ali je poletanje čartera kasnilo oko 45 minuta, dok je na aerodromu u Bakuu, gde je dopunjeno gorivo, pauza trajala čak dva sata.

Zvezda će pokušati da prođe u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa i pored toga što je prošlog četvrtka ubedljivo izgubila od kazahstanskog kluba sa 2:0 na svom terenu.

Levi bek Zvezde Dušan Anđelković, koji je godinama nastupao u Rusiji, rekao je da dug i naporan put ne bi trebalo da bude problem njegovoj ekipi.

"Put jeste dug i naravno da nije svejedno. Ali, i oni su putovali za Beograd, tako da to ne sme i ne može da nam bude alibi", rekao je Anđelković agenciji Beta.

Crveno-beli neće trenirati u Kazahstanu, već će igrači samo prenoćiti i otići na utakmicu. Oni su poslednji trening imali u Beogradu pred sam put, a Anđelković je istakao da će ekipa stići da se odmori i naspava, kao i da četiri sata vremenske razlike neće uticati.

Anđelković je kazao da veruje da Zvezda može da prođe Kairat i pored toga što je u prvoj utakmici izgubila 2:0.

"Mislim da imamo šanse, iako rezultat iz Beograda to baš i ne pokazuje. Celu utakmicu smo imali igrača manje i nismo videli gde smo u odnosu na njih. Mislim da smo kvalitetniji i potrudićemo se da to pokažemo", kazao je Anđelković.

Utakmica će se igrati sutra od 16.00 po srednjeevropskom vremenu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN23
Thursday, 09.07.2015
08:08

Posle utakmice se setite da ste vi od Beograda do Almatija imali duži let nego Kairat od Almatija do Beograda usled zemljine rotacije od zapada ka istoku :D

avatar
Forza Napoli
Wednesday, 08.07.2015
22:54

Koji su to amateri,putuju dvadesetak sati pre meca.dug put,vremenska razlika,i posle kad izgube zalice se.Da se ugledaju na onaj Dila Gori,ljudi dosli nedelju dana ranije u BG

avatar
Branislav
Thursday, 09.07.2015
01:04

U pravu si. Totalno neozbiljno.

avatar
Milos023
Thursday, 09.07.2015
01:44

to neka se tvoji crno beli ugledaju na Dilu....