Novi problem za Partizan, koliko je ozbiljna povreda Šehovića?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.09.2018.
14:11
Izvor: Sportske.net

Zoran Mirković će imati veliki problem pred naredne mečeve.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Kada se fudbaleri budu vratili sa reprezentativnih dužnosti očekuje nas nastavak Super lige Srbije, a Partizan ima utakmicu protiv Proletera nakon čega će se spremati za "večiti derbi".

Pisali smo vam već da najverovatnije Mirković neće moći da računa na Nemanju R. Miletića koji je dobio crveni karton zbog reakcije i udaranja protivničkog igrača u meču protiv Bačke, a sada postoji mogućnost da u derbiju ne igra i mladi Šehović.

Levi bek Partizana se povredio u jučerašnjoj utakmici nakon sudara sa golmanom Zogovićem pred sam kraj utakmice, dobio je mladi igrač udarac u koleno i morao je biti zamenjen u samom finišu meča.

Šehović danas mora na dijagnostiku magnetnom rezonancom, pa će tek danas biti jasnije koliko je ozbiljna njegova povreda.

Da vas podsetimo, već deo dosadašnjeg dela sezone je propustio zbog povrede i tek što se vratio desila se nova. Nadamo se da nije ozbiljnija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 03.09.2018
16:56

Kakav Sehovic guras dete u Partizan da ti igra standardnog beka... Uprava nam je skroz srozala klub,od sampionskog tima i ogromnih para od Milenkovica,Leonarda,Djurdjevica,Vlahovica,Mihajlovica dovela je ukratko samo Sumu,Nikolica i Ivanovica za neke pare,a sve ostale igrace skoro da su dzaba doveli,velika bruka,jos treba pridodati i Evertona,Tavambu koji su otisli za sicu.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Tuesday, 04.09.2018
09:01

I Nemu i ozegovica su platili, posle i Zdjelara.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Tuesday, 04.09.2018
09:01

Pritom uopste ne kazem da su to bili neki dobri poslovi, podrzavam tebe:-D

avatar
magister
Monday, 03.09.2018
15:15

Nadam se da će ovaj talentovani dečko biti okej. Takođe se nadam da će mu se dati dovoljno vremena da se potpuno oporavi i da se postepeno vrati u trenažni proces. On će biti važan kad ponovo bude fizički čvrst. Dotle, imamo šta imamo, nije ni to tako loše, da se i te momke unaprediti, to i jeste negde zadatak trenerskog tima.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 03.09.2018
15:44

Markovic, Sehovic, Djerlek i Kokir- svi oni da jedu tri porodicne pice dnevno, naravno, da podele na ravne casti:-D

avatar
paok
Monday, 03.09.2018
18:15

Urosevica a pogotovo Miletica ne moze niko unaprediti ma ko bio trener. Koliko je trenera promenio Miletic a opet igra uzasno.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 03.09.2018
14:47

Mislim da svakako ne bi ni igrao, a ako/kad bi igrao kao sinoc, to bi bio potop:-D I na koju foru ono nije bio penal za nas, golman ga je razneo! Morao bih opet da pogledam i onaj duel (mislim) Valientea i Makarica, ruku nisam ni video pa verujem i onima koji kazu da to jeste bio penal, ali, i onima koji misle da nije trebao da bude sviran.