Novi preokret!? Lacio stopirao transfer Strahinje Pavlovića!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 31.08.2019.
13:22
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava teško je reći, nema potpisa nakon jučerašnjih pregleda...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Nove loše vesti iz Italije, mada nikome nije jasno šta se tačno dešava.

Naime, prošle nedelje su mediji, ali i Partizan tvrdili da je Strahinja Pavlović prošao test i da će potpisati za Lacio, ali došlo je do preokreta.

"Il Mesađero" tvrdi da je juče u najstrožoj tajnosti obavljen novi pregled u Rimu, ali da ponovo rezultati nisu zadovoljavajući.

I dalje niko ne priča o problemu, ali sada se insinuira da je zbog toga Juve odustao od Pavlovića, a da postoje problemi oko provizije Mateje Kežmana od transfera Sergeja Milinković Savića.

Pavlovićev transfer sada je na čekanju, videćemo rasplet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije Sever 021
Saturday, 31.08.2019
16:14

Sta za..bavate to dete, ili ga uzmite ili ga vratite vise. Neveeovatno

avatar
SinakDovla
Saturday, 31.08.2019
16:00

Nasa neozbiljnost sto se ne zna ko dta radi, ko koliko uzima i daje. Sa druge strane, sumnjam da decko ima nekih srcanih problema, cisto kaljanje preko medija kako bi se spustila cena.

avatar
Offside
Saturday, 31.08.2019
15:37

Proble je sa srcem...U sustini ne moze da prodje pregled EKG-a...Navodno doktori ne mogu da dozvole da prodje preglede jer igrac nije u fizickoj formi za fudbal na visokom nivou i zbog toga se boje da srce nece izdrzati,to su danas preneli svi Italijanski mediji.Ja se nadam da ce sve biti dobro i da ce nas brat zavrsiti u nekom vecem klubu!Drzi se burazeru!

avatar
iskusna vezara
Saturday, 31.08.2019
17:10

da. svojevremeno je i patriku siku propao transfer u juventus zbog iste stvari, pa je u romi prosao preglede.. tako da je pavlovic verovatno ,,na granici'' da prodje, posto vec ponavljaju testove 3 puta.. mnogo veci problem je ona komisija, cija je funkcija da pobije rezultate testova, dok u suprotnom mora dostaviti rezultate testova nadleznima?! (pretpostavljam UEFA-i ili federaciji ili kome vec, taj deo nisam najbolje razumeo), koji bi onda morali da zabrane pavlovicu da se bavi fudbalom (u italiji pretpostavljam), sto u ovom trenutku djeluje kao sve realnija mogucnost.. italijani su u ozbiljnoj paranoji da im se ne ponovi slucaj astori..

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 31.08.2019
20:33

Ma kakav problem sa srcem, to je čista glupost, da li misliš da bi se Strahinja kockao svojim životom ako ima srčanih problema*

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 31.08.2019
15:24

Ušli smo u LE, pare smo obezbedili, ako Bog da, neće ni potpisati za Lacio, pa ćemo ili već na zimu ili sledeće leto moći da ga prodamo za jedno 10ak miliona

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Saturday, 31.08.2019
15:18

Najprecenjeni igrac, pa covek kao zadnji igrac odbrane, protiv krs ekipe kakva je Molde krene glavom i promasi celu loptu, sve lopte koje odbrana Partizana izbije, to urade Miletic i Ostojic, ovaj od talenta ima samo to sto je mlad i sto se svi trude da ga uvaljaju nekome, ali niko nije glup da kupuje njihove krseve od igraca.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 31.08.2019
20:31

Pa to ste govorili i za Milenkovica...

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 01.09.2019
15:56

Čekaj, a kojeg ste vi to igrača napravili i prodali? Jovića? Pa neće sakupiti ukupno 300 minuta ove sezone u Realu, ako da 3 gola za celu sezonu, premija, od kako je otišao iz Ajntrahta nije dao gol ni za reprezentaciju ni za Real Madrid, čak ni na pripremnim utakmicama. Braća Ilić u Siti? Pa oni nikada neće ni prići prvoj postavi Sitija, baš kao što ni Pantić nije prišao prvoj postavi Čelsija. Mi smo ipak imali i imamo neke dobre transfere naših klinaca direktno iz našeg kluba, ti možeš da pričaš šta hoćeš, ali Milenković je prvotimac i u Fiorentini i u reprezentaciji, a uskoro će biti i Kalaba...

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Sunday, 01.09.2019
09:17

Vidi, vi nekako uspete da uvaljate igrace, to je verovatno zato sto ste ranije igrali Evropu i onda vide "Ej, vidi ovima prvu postavu igra dete od 17 godina, mora da je bas dobar" onda dodju i menadzeri pa ga tek onda hvale i vi nekako prodate igraca, ali je realnost da od Stefana Savica, vi niste prodali igraca koji ima i teoretske sanse da zaigra za neki dobar klub. Kakav crni Milenkovic, decko teska kiksara, nego ga svi zivi gurali, ajde klub, ajde reprezentacija i na kraju sta? Igra za klub koji nece uci u topp10 u Italiji.

avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 31.08.2019
14:00

Dokaz da se u Partizanu nezna ko kogaj...,te ramadani te kezman ,svi su oni u dilu jedino Sava ispao glup.Otimacina ko ce vise da uzme.

avatar
REVØLT
Saturday, 31.08.2019
13:37