Novi peh za Partizan - Jedan od najboljih završio jesenji deo sezone!?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 27.11.2017.
21:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nerešen rezultat u duelu sa Spartakom i povećanje bodovnog zaostatka za "večitim" rivalom moglo bi da predstavlja tek pola muke za Partizan.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Šampion Srbije remizirao je sa Spartakom u okviru 18. kola Super lige i uvećao bodovni zaostatak za "večitim" rivalom koji sada iznosi šest bodova.

Na utakmici sa Spartakom teren je zbog povrede kuka morao da napusti krilni fudbaler Marko Janković koji se ni 24 časa nakon meča ne oseća bolje.

"Jedva idem, gegam se nekako. Mnogo me boli", rekao je Janković za "Novosti".

Momak koji je u prethodnih nekoliko utakmica odradio ogroman posao u prvenstvu i Ligi Evrope tvrdi da se za sada ne zna koliko će odsustvovati.

"Čekam termin za magnetnu rezonancu, posle čega ću definitivno znati stepen povrede. Sada ne mogu ništa konkretno da kažem, niti da predvidim težinu povrede, jer i pored toga što je bol baš jak, nezahvalno je bilo šta prognozirati", ističe Janković.

Ono što plaši crnogorskog internacionalca jeste činjenica da je i Vladimir Stojković zbog slične povrede morao da pauzira dve nedelje.

"Nadam se da neće biti u pitanju isto što se dogodilo Stojketu, jer ću u tom slučaju morati da pauziram 20 dana, i izvesno je da bi tada prvi deo sezone bio završen za mene", zabrinuto je konstatovao Janković.

Janković je na 13 prvenstvenih utakmica postigao 3 gola i upisao dve asistencije, a dva od ta tri gola dao je u 17. kolu na gostovanju Javor Matisu.

Eventualno odsustvo Marka Jankovića sa završnih borbi u jesenjem delu sezone predstavljalo bi veliki hendikep za Đukićev tim koji će u decembru, između ostalog, na megdan Dinamu iz Kijeva i Crvenoj zvezdi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Tuesday, 28.11.2017
10:03

Uvedi Alena u pricu, alo!

avatar
Realan_PFC
Tuesday, 28.11.2017
04:15

jedan od najbitnijih igraca? posrecilo ga 2 puta protiv javora da defanzivci skrenu loptu i uhvate svog golmana u raskoraku, u kupu protiv rada isto srecno dao go, ubedjen sam da bolje igramo bez njega sa tosicem desno i panticem levo po strani

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 28.11.2017
01:08

Nema veze. nHendikep je u derbiju