Novi Pazar predstavio Mojsilovićevog naslednika

Autor: Beta Beta
sreda 25.04.2018.
11:15
Izvor: Beta

Prvoligaš iz Novog Pazara predstavio je novog šefa struke koji će pokušati da spasi ekipu ispadanja u niži rang.

Povezane vesti

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je novog trenera Vladicu Petrovića, koji je izrazio očekivanje da će ekipa što pre uspeti da i teoretski obezbedi opstanak u Prvoj ligi Srbije.

"Drago mi je što sam u klubu sa izuzetnim uslovima za rad, s kojim sam pregovarao i pre nekoliko godina, posle angažmana u Metalcu. Ohrabruje me to što sam video tokom drugog poluvremena u Inđiji", rekao je Petrović.

Sedam kola pre kraja, devetoplasirani Novi Pazar ima 30 bodova, pet više od varvarinskog Temnića 1924, koji se nalazi u zoni ispadanja.

"Ekipa ima potencijala da ostavi iza sebe negativan skor iz poslednje četiri utakmice. To nas je dovelo u nešto težu situaciju, ali svi zajedno moramo raditi na podizanju psihološkog momenta. Sledeća utakmica sa Slobodom je najvažnija", ocenio je Petrović.

Taj 47-godišnji streteg je poslednji angažman imao kao pomoćni trener u grčkom AEL-u iz Larise, a između ostalih vodio je Metalac iz Gornjeg Milanovca, lučansku Mladost i Drinu iz Zvornika.

Generalni sekretar pazarskog prvoligaša Senad Hadžifejzović naveo je da je Petrović stigao u prilično teškom momentu za klub.

"Došao je da pomogne, a već se uverio u mogućnosti tima i mladih igrača. Blizu smo opasne zone, nadam se da ćemo zajedno ostvariti uspeh. Očekujem da ćemo u narednoj sezoni imati jedan novi tim, s kojim ćemo kreirati svetlu budućnost", kazao je Hadžifejzović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke