Novi Pazar počeo pripreme uz bakljadu navijača!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.01.2015.
16:57
Izvor: Beta

Na prozivci trenera Milorada Kosanovića na Gradskom stadionu prisustvovala je većina onih koji su igrali u prvom delu sezone.

slovenskenovice.si
slovenskenovice.si

Povezane vesti

Fudbalski klub Novi Pazar počeo je danas pripreme za prolećni deo sezone Super lige.

"Okosnica tima je tu i oni će ostati i na proleće. Možda se rastanemo sa nekolicinom igrača koji žele da odu u inostranstvo, istekli su im ugovori ili su nezadovoljni minutažom, ali sve će biti jasnije nakon razgovora sa njima", rekao je trener Kosanović prilikom obraćanja novinarima.

On je kazao da se nada da će najbolji strelac Novog Pazara Admir Kecap ostati u klubu jer mu je tu mesto "sve dok ne dobije ponudu iz ozbiljne fudbalske zemlje".

Kecap nije bio na današnjoj prozivci jer je navodno blizu je prelaska u redove petoplasiranog tima Kazahstanske lige, Kajzara.

Trener Novog Pazara je najavio i da tokom zimskog prelaznog roka neće biti velikog priliva igrača i da će biti angažovani samo oni koji svojim kvalitetom mogu unaprediti igru Novog Pazara.

"Na tržištu nema previše slobodnih igrača koji svojim kvalitetom mogu da zadovolje naše potrebe. Prioriteti su nam napadač i dva ofanzivna vezna, pregovaramo sa strancima i dvojicom domaćih fudbalera, ali će oni morati da se nametnu tokom priprema. Nećemo nikoga dovoditi na osnovu Jutjub (Youtube) snimaka"
, naglasio je Kosanović.

Novi Pazar je jesenji deo sezone završio na 5. mestu sa 23 osvojena boda, a Kosanović očekuje da njegov tim u nastavku šampionata pruža bolje partije.

"Ukoliko budemo pametni da rešimo pojedine probleme, bićemo sigurno jači. Ne znam da li će to biti dovoljno i za bolje rezultate, ali sam optimista i očekujem da se radujemo ovog proleća. Plasman u Evropu ne zavisi od nas, međutim, kada bi dobili sve ono što ja hoću da imamo i to bi bilo realno", rekao je Kosanović.

Prozivci na Gradskom stadionu prisustvovalo je i oko 1.000 navijača Novog Pazara koji su bakljadom i skandiranjem pozdravili početak priprema svojih ljubimaca.

"Ovo je prelepo i ovo je jedini klub u Srbiji koji ima ovakvu atmosferu na početku priprema. Hvala navijačima na tome, ali i bez njih znamo koje su nam obaveze i šta treba da radimo kako bi igrali bolje i ostvarili zacrtane ciljeve", izjavio je Kosanović.

Novopazarci će, nakon uvodnih priprema u svom gradu, otputovati u Novigrad, a put hrvatskog primorja krenuće 19. ili 26. januara.

Super liga Srbije nastavlja se 21. februara, a Novi Pazar će u 16. kolu gostovati Radu u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 12.01.2015
18:12

Jos jedan dokaz o kvalitetu nasih trenera, i to da je mnoge pregazilo vreme, pa covece, jel ti znas koji sve igraci i to samo nasi su u ovom trenutku slobodni, izlapotine da covek ne poveruje, dovesce nekog crnca sumljivog kvaliteta a pored nosa su mu nasi fenomenalni igraci... slucaj kao i u 90% nasih klubova...