Novi obrt u Humskoj - Nikolić neće da rizikuje?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2017.
14:46
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Iako se posle današnjeg saopštenja Partizana moglo zaključiti suprotno, stiglo je novo pojašnjenje iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije danas, Partizan se oglasio novim saopštenjem u kojem nedavne vanredno donete odluke Disciplinske komisije smatra pravno nepostojećim.

Opširnije o tome možete da čitate u prilogu, a prvi zaključak mnogih posle tog saopštenja crno-belih bio je da će Marko Nikolić ipak da vodi ekipu Partizana u Nišu, s obzirom da klub iz Humske ne priznaje kaznu.

Međutim, vrlo brzo je usledio novi obrt.

Kako prenosi ''Mondo'', potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić objasnio je da Marko Nikolić neće sedeti večeras na klupi protiv Radničkog u Nišu, pa će ga u toj ulozi zameniti njegov prvi pomoćnik Radoje Smiljanić.

Ali, isti izvor navodi da će crno-beli možda dočekati Mladost iz Lučana u poslednjem kolu uz prisustvo publike, iako je suspenzija crno-belima određena na dve utakmice, odnosno do kraja sezone.

Po svoj prilici, odluka u vezi s tim biće doneta u zavisnosti od rezultata večerašnje utakmice na ''Čairu''.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Wednesday, 17.05.2017
21:51

Nema za njih rizika. Njima ulazi u igru fudbaler koji nije propisno registrovan i oni ne izgube tu utakmicu službenim rezultatom. Sve njima prolazi!

avatar
Kilavi Milojko
Wednesday, 17.05.2017
21:09

Какви сте ви шампиони.... Вишеструки.... Титулу узимате јер сте реално за мало бољи од Звезде, но то није оно што ме код вас импресионира. Прво, креће ку*чење >>> моћни ми, не признајемо ништа, пуно смо јаки, ФСС и дисциплинци нам не могу ништа.... А руља кличе ли кличе, буса се у груди, виче БРАВОооууу!!! Одмах затим, креће следећи, ништа енергичнији спин: Да ипак не изазивамо судбину, казниће нас зли ОНИ, и њихове судије, и остали, сви њихови, ЈАДНИ МИ..... А руља, снисходљиво, говори: како смо мудри, и паметни, па чак и лепи. И тако, у круг, сваки пут, ред ку*чења, па ред самосажаљења.... Понекад, у паузама, убаци се и ред плакања и ламентирања над самим собом.

avatar
Nesa 77
Wednesday, 17.05.2017
17:02

Neka ne vodi, jedva se ceka nesto zasta bi mogli da se uhvate.. Mada posle vecerasnje utakmice mogu samo da nas uhvate.... Hahaha.. Idemo sampioni, neka boli i treba da boliiii!!!!

avatar
Bik Koji Sedi
Wednesday, 17.05.2017
16:50

nikolic nece da rizikuje

avatar
Wednesday, 17.05.2017
15:41

Ne treba ni protiv Mladosti nista da radimo na svoju ruku, jedva to cekaju...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 17.05.2017
16:49

Upravo tako, samo treba sve proslediti UEFI (mada kakva je UEFA ne bi me čudilo da na kraju reprezentaciju izbace iz kvalifikacija ili tako nešto)...

avatar
Wednesday, 17.05.2017
17:07

E, to bi stvarno bio problem, nadam se da nece doci do toga...

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 17.05.2017
15:22

Bolje da ne vodi, kakva nam je liga, kaznili bi nas sa 6 poena zbog toga. Ovako mislim da bi trebali da se zale nekome iznad fss zbog onoga sto su naveli u saopstenju, ukoliko su 100% sigurni da je sve ono tacno.

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 17.05.2017
15:12

Normalno da neće sedeti. Nismo ludi da nasedamo na Terzine jeftine trikove. SAMO JAKO! Titula se nama smeši! Vicešampionsko mesto i sezona kupanja neka vas teši!

avatar
Wednesday, 17.05.2017
14:53

A kad je to odluceno da mi necemo moci da imamo navijace ni u nedelju protiv Mladosti? To bi valjda tek sutra trebalo da bude odluceno, zar nije tako? Naravno da Nikolic nece praviti cirkus, to se odmah znalo, na nama je da ukazemo na neregularnosti, ali mi uvek postujemo odluke cak i kad se sa njima uopste ne slazemo, cak i kad su svi ili skoro svi argumenti na nasoj strani...