NOVI OBRT - Oglasio se Ilija Stolica!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.03.2018.
11:27
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

A u Humskoj Đukić zakazao trening!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tek što smo pomislili da se bliži rasplet oko trenera Partizana, kada se činilo da je Đukić ''spakovao kofere'', a da Ilija Stolica samo čeka da se to i ozvaniči, danas je stigao demanti iz Novog Sada.

Oglasio se lično Ilija Stolica, aktuelni trener Vojvodine, čiju izjavu objavljenu danas na klupskom sajtu ''Lala'' prenosimo u celini''.

''Ja sam trener Vojvodine i imam ugovor sa klubom, te sam fokusiran isključivo na dešavanja u mom timu i svu svoju koncentraciju sam usmerio jedino ka predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde.

Sa Vojvodinom smo tek započeli veliki posao revitalizacije kluba, koji trenutno sigurno nije na željenom i očekivanom nivou. Iz tog razloga, sva moja pažnja usmerena je u tom pravcu i pripremi mojih igrača za izazove koji nas očekuju'',
istakao je Stolica.

Ako on ostane pri svom stavu, Partizan će morati da traži novu alternativu, pošto je klub iz Humske već dobio negativne odgovore od Aleksandra Stanojevića i Vlade Ivića.

Možda Bata Mirković ipak izbije u prvi plan?

A dok čekamo da se konačno oglasi i neko iz uprave Partizana posle poraza u Nišu, Miroslav Đukić je za danas zakazao trening u sklopu priprema za meč sa Radom u sredu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dikan
Monday, 05.03.2018
15:43

Ajde da me neko podseti, koliko smo puta do sada culi, da je prosla uprava sklopila mnogo stetih ugovora. Ko ce da odgovara za ovaj ugovor sa Djukicem?

avatar
nenadnenad1234
Monday, 05.03.2018
14:34

Stolica i da dodje ne moze da vodi Partizan, jer bi mu to bio treci tim ove sezone da vodi u JSL.

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Monday, 05.03.2018
20:39

Ne znam za to pravilo..Ocigledno je da je dobar strucnjak..Ali,u ovoj situaciji Partizana,tesko da iko moze pomoci.Samo neki ISKUSAN VUK..sa 60-65g..Mag,tipa Cire Blazevica..koji moze iz ove sumorne ekipe izvuci neki maksimum..ako je i on dovoljan..Da ne bude zlih komentara,nisam mislio da je CIRO resenje..nego tako neki smeker..A pisem ovo kao ZVEZDAS..

avatar
Dalibor Stanojevic
Monday, 05.03.2018
14:25

Teško je sad naći dobrog trenera kad su Đukić i Ilijev sve upropastili. Radomir Antić da dođe treba mnogo vremena da oporavi ekipu. Treba reagovati brzo jel nam u sredu ne gine još jedna blamaža na žalost.

avatar
Kiddo
Monday, 05.03.2018
14:14

pametan stolica, sad ga trebate kad je sve upropasteno. Ne dolazi stolice ni slucajno, oduzi se vosi sto ti je dala priliku, partizan ce te svakako oterati, posto si pravi partzianovan i neces hteti da poklanjas titule.

avatar
Offside
Monday, 05.03.2018
13:13

Ja lepo napisah posle meca sa Radnickim da smo u velikim problemima i da samo jos veci problemi slede.Ovde sledi ogroman problem do kraja polusezone koja se nece zavrsiti dobro...Ako ne Stanoje,Ivic i Stolica pokusati sa Anticem ako ni on nece ostaviti Djukica do kraja sezone i onda naci nekoga konkretno.

avatar
Osijek 51
Monday, 05.03.2018
12:45

Da je Partizan klub odgovorne, odane i postene uprave, treneri bi se za njih otimali, radili bi probni rad gratis, ove i priuceni treneri odbijaju, bijeda...

avatar
trifun
Monday, 05.03.2018
12:43

Svi beže od Partizana kao da je šugav,a šuntavi bi da radi po svaku cenu.Ne može da mu dopre do tintare da je suvišan,ali je zato izigrao pravni tim Partizana ko kauboj konja.I to čovek koji po dolasku u klub traži da mu neko obeća 30 golova po sezoni,a niko da ga upita šta ti obećavaš,osim kula i gradova.