Novi momenti oko najavljenog pojačanja, Zvezda će morati dobro da odreši kesu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.05.2019.
17:33
Izvor: Sportske.net

Stvari se komplikuju, da li će se uprava šampiona Srbije sada okrenuti nekim drugim rešenjima?

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Pisali smo tokom prepodneva, Crvena zvezda ovih dana ima na vidiku dva pojačanja iz inostranstva, na pozicijama štopera, odnosno napadača.

Kako sada stvari stoje, štoper je već odabran i možda već tokom naredne nedelje dođe i do konačne realizacije transfera Španca Alehandra Galvesa iz Rajo Valjekana.

Ali, kada je u pitanju novi napadač, tu bi uprava Zvezde mogla da ima mnogo više teškoća da ostvari svoju nameru.

U pitanju je 26-godišnji portugalski napadač Antonio Manuel Fernandes Mendeš, poznatiji kao Tomane, koji je u poslednje dve godine član tamošnje Tondele.

Njegov tim je ovog proleća uspeo da izbori opstanak u eliti, a Tomane je na 36 utakmica postigao 14 golova, uz 6 asistencija.

Kako smo već objavili, Zvezda za njega nudi pola miliona evra, s obzirom da je Tomane pod ugovorom do leta naredne godine, ali portugalska ''A Bola'' je tokom dana prenela nova, za mnoge neočekivana saznanja.

Naime, prema njihovim navodima, Tomane sa Tondelom ima klauzulu u ugovoru, po kojoj je pre isteka ugovora slobodan ako zainteresovani klub plati - dva miliona evra!

Osim toga, za Tomanea su zainteresovani i Braga i Vitorija Gimaraeš, ali bi u odnosu na njih Zvezda trebala da bude primamljivija za iskusnog fudbalera, zbog prilike da igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kasnije možda i u grupnoj fazi.

Međutim, dva miliona evra će, po svemu sudeći, biti nepremostiva prepreka za srpskog šampiona, osim ukoliko u Tondeli ne pristanu na neke druge uslove, približnije Zvezdinoj aktuelnoj ponudi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gorango
Sunday, 26.05.2019
19:50

Lik nista posebno nije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.05.2019
18:58

Pitao bih administratore ovog sajta da li od onog navijaca jednog malog kluba koji je svoj zivot posvetio nasoj Zvezdi ima barem jedan komentar koji nije u skladu sa uslovima koriscenja.

avatar
biTan
Sunday, 26.05.2019
18:15

Mogu da dobiju pola miliona sada i jos pola miliona ako se plasiramo u ls, milion evra je i vise nego dovoljno ...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 26.05.2019
21:06

Da dobiju pola miliona € sada i još pola ako zvezda uđe u LŠ, ako ne uđe da joj vrate milion € ahahahaha

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 26.05.2019
18:13

zvezda će morati dobro da odreši tuđu kesu da plati sve ove igrače koje je dovela i kojima je produžila ugovore uz ogromna povećanja plata, a i one koji samo treniraju ili su na pozajmicama poput Sumaile, Ebisilija, Jevtovića, Melega, Kafua, Stojiljkovića koji imau ogromne plate plus Hajdina, Krstovića, Vidićam možda i Jirke, ali pre svega mora da im isplate redovne plate doktore-mađijo hahaha

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.05.2019
18:54

A ko placa Sumaru Sumu najskupljeg igraca od kad se fudbal igra na ovim prostorima. Bolje bi ti bilo da gledas u svoje dvoriste pa ce ti mozda jednog dana biti jasno zasto niste nikad ispred Zvezde.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.05.2019
18:44

Znam da ti mnogo ne znaš, ali da ne znaš koji je broj veći to već prevazilazi i moja očekivanja u vezi tebe: Boaći 2.5M € je veće od Suma 1.6M €. Idi u školu mali, nemoj da bežiš sa časova.

avatar
babaroga
Monday, 27.05.2019
06:53

Kolka je to Suma?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.05.2019
17:59

Zbog cega Zvezda ne bi pravila mocan tim kad ima toliko para jer neki klub tim stvara sa dugovima do grla, ali dzaba vamnovci moji sinovci jer na kraju opet Zvezda bude prva.

avatar
Strah
Sunday, 26.05.2019
23:38
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 27.05.2019
17:22

Drago mi je da se slazes sa onim sto sam ja rekao.