Novi jubilej Saše Ilića!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 29.11.2017.
17:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaler i legenda Partizana, Saša Ilić, danas je stigao do novog, velikog dostignuća.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Malo je takvih fudbalera kao što je Saša Ilić.

Kapiten Partizana i legenda ovog kluba, 39-godišnji Saša Ilić, danas je u meču protiv Voždovca istrčao po 400. put na teren u okviru domaćeg šampionata.

Sada već davne 1996. godine Ilić je zaigrao za Partizan u meču protiv Borca iz Čačka, a danas je stigao, prema informacijama televizije Arena sport, do velikog jubileja.

Moramo napomenuti da je prema podacima sajta FK Partizan danas Ilić odigrao 402. utakmicu, ali bez obzira na to koja je informacija od ove dve tačna, treba napomenuti da svakako ima visoko mesto među legendama crno-belih.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 29.11.2017
19:32

Ništa bez Saše,još jednom ključni faktor...

avatar
chaki
Wednesday, 29.11.2017
19:26

Legenda moze i da bude samo po broju nastupa

avatar
Zlato
Wednesday, 29.11.2017
19:07

Covjek ima toliko meceva u dresu malog komsije jer nidje drugo nije mogao da igra dzaba ga velicate nikad nije bio dobar igrac I moze biti samo njihova legenda a nikako ne moze da se stavi u istu recenicu kao i ostale legende srpskog fudbala kao sto su Piksi,Dzajic,Mihajlovic,Stankovic,Vidic I ostali.

avatar
Wednesday, 29.11.2017
22:50

zato je i Toti legenda Rome , jer nigde nije mogao da igra ... ili npr Milijas , on se naigrao , do mo*ega

avatar
Thursday, 30.11.2017
22:52

Sasa Ilic je igrao u Primeri , igrao je za Galatasaraj , u Austriji , Grckoj , sto su sve dobre lige , a dok je Milijas igrao za kineske i turske drugoligase ... ja ne znam sta ne moze da se uporedi izmedju Partizana i Rome , izmedju Surdulice i Reala , Bajerna i Mladog Radnika ? to su sve fudbalski klubovi i nije bitno ko je odakle i kakve uspehe pravi , mi ovde pricamo o igracu koji je proveo toliki broj godina u jednom klubu ... ti sto pokusavas da nesto izvrnes i plasiras budalastine , to je tvoj problem ... pre nego sto pokusas da ispadnes pametan , makar proveri nesto na internetu ...

avatar
Zlato
Thursday, 30.11.2017
02:26

Poredis Totija I ilica I romu I partizan pa to dovoljno govori koliko ti znas o fudbalu,a sto se tice Milijasa mi ga ne svrstavamo medju nasim najvecim legendama a Milijas je igrao u premier ligi ako nisi znao bio je u Kini tamo je zaradio ozbiljan novac I igrao je za reprezentaciju na svetskom prvenstvu.

avatar
Capitano
Thursday, 30.11.2017
00:51

Toti je mogao da igra gde god je hteo, i njegova je odluka bila da ne menja sredinu. Sa Ilicem je drugacije, razlika u kvalitetu izmedju njih je OGROMNA, sramotno je stavljati ih u istu recenicu.