Novi Italijan u Crvenoj zvezdi, koliko je realno?

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.01.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crveno-beli" žele zanimljivo pojačanje pred dvomeč sa Milanom.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je pogodila sa prvim italijanskim fudbalerom u istoriji kluba pošto je Dijego Falićineli do sada opravdao očekivanja navijača.

Uskoro bi mogao da mu se pridruži još jedan Italijan, Sportski žurnal prenosi interesovanje "crveno-belih" za krilnog napadača Torina Simonea Ederu.

Postoji varijanta da se realizuje pozajmica sa pravom otkupa, takva opcija daleko je realnija od transfera ukoliko bivši mladi reprezentativac Azura odluči da napusti domovinu i okuša se u Srbiji, prenosi isti izvor.

Edera ima ugovor sa Torinom do leta 2023. godine, ali kako ne dobija veliku minutažu postoji mogućnost da napusti "bikove" i pre toga.

Treneru Stankoviću je Edera dobro poznat, dobio je pozitivne signale o njemu i od kuma Siniše Mihajlovića koji ga je trenirao u Torinu i Bolonji, a uveliko su njegove karakteristike odmerili direktori Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić.

Baner 7

Očekuju se i dve prodaje u Zvezdi, akcenat je na strancima kako bi se on izbalansirao zbog pravila o najviše četiri stranaca na terenu.

Edera je prema Transfermarktu procenjen na 500.000 evra.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
k.na.bicikli
Saturday, 09.01.2021
15:58

zvezda se ne pojavaca zbog Milana,ne moze se mnogo promeniti do tada..Pojacava se za sledece kvalifikacije.Od toga se zivi..

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 08.01.2021
23:01

Било би супер да такав играч дође у Звезду.

avatar
Dorotej
Friday, 08.01.2021
14:57

Bilo bi dobro da dođe. Sa Apenina zbog fudbalske tradicije dolaze kvalitetni igrači. Problem je da će Zvezda objektivno odigrati samo dva meča u Evropi (realno je da ispadnemo od Milana), pa će dečko morati ostatak sezone da trči po srpskim njivama što nije neki izazov.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 08.01.2021
12:04

Itaijanski fudbaleri su fudbaski skolovani za raziku od afrikanaca.