Novi ''hladan tuš'' za Partizan, po ko zna koji put od istog igrača!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.09.2020.
09:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Izgledalo je da bar sada nema prepreka da se transfer realizuje, ali odgovor je opet - negativan?!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Maltene iz godine u godinu Partizan pokušava da reši pitanje levog beka povratkom bivšeg reprezentativca Ivana Obradovića.

Nekoliko puta su crno-beli imali tu želju u nekim ranijim prelaznim rokovima, ali je Obradović uvek birao opciju koju je imao u inostranstvu, iako se poslednjih godina nije naigrao.

U protekle dve godine upisao je svega 17 zvaničnih nastupa, razlog su bile i povrede koje su ga pratile, a posle rastanka sa poljskom Legijom, ovog leta je slobodan u izboru nove sredine.

Dolaskom Aleksandra Stanojevića na klupu Partizana obnovilo se interesovanje za njega, delovalo je da sada već 32-godišnji fudbaler neće imati razloga da odbije klub u kojem se afirmisao, ali ''Novosti'' sada prenose da je i ovoga puta to učinio.

Navodno, Obradović je ljudima iz Partizana saopštio ''da u ovom trenutku nije spreman za povratak među crno-bele'', da je  ''svestan da je u poslednje vreme često kuburio sa povredama i da samim tim verovatno ne bi na željeni način mogao da odgovori obavezama''.

Pomenuti list stoga navodi da Obradović definitivno neće pojačati Partizan, pa će Stanojević morati dalje sa Uroševićem i trenutno povređenim Brežančićem na levom beku, uz mogućnost da se u Humsku vrati znatno mlađi Zlatan Šehović.
-
Baner 7
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Tuesday, 15.09.2020
15:25

Uh dobro je.Dosao Miljko jos Ivan i prave staracki Dom

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 15.09.2020
12:46
avatar
Osijek 51
Tuesday, 15.09.2020
12:45

Vracanje Sehovica i Vlalukina je sada vjerojatno iz vise razloga komplikovano. Zato bi rekao Savi da je to njegova moralna obaveza jer je isklucivi KRIVAC sto ih nemamo.....

avatar
Osijek 51
Tuesday, 15.09.2020
12:40

Kineska je poslovica, ako se dva puta potepes na isti kamen, nije kriv kamen. Uprava koja ima renome i dostojanstvo, NIKAD NECE slati ponudu jednom igracu dva puta, pa da je i Ronaldo..... Inace, hvalaBogu da nece, valjda ce nekome doci do mozga da Partizan nije mjesto za kraj karijere vec za pocetak, afirmaciju i puni doprinos rezultatima. Dovodjenjem Miljkovica Stanojevic je svoj rejting znatno umanjio i sa jos jednim takvim POJACANJEM nece imati ocekivanu sinergiju. Misljenje navijaca trenera ne obavezuje, ali je mudro, bez sujete to osluskivati i po mogucnosti isuniti. Svojevremeno je GOJKO ZEC govorio da je cesto vrsio izmjene postujuci zelju sa tribina. NJegove rezultate znamo, zar ne.....

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 15.09.2020
11:54

Обраде имаш ли ти душу.

avatar
k.na.bicikli
Tuesday, 15.09.2020
10:34

Nije partizan nista izgubio..Ima vec dovoljno iskustva u ekipi ,trebaju igraci koji ce da grizu! Nikad vece prilika za Sehovica.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 15.09.2020
10:20

Pošteno s njegove strane, jasno mu je da je poslednjih godina u strmoglavom padu. Ne bi on imao šta da traži u prvoj postavi bar još 6 meseci.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 15.09.2020
10:00

Nista to nije novo, tako nas je i Rukavina ''odjavio'', dobro se secam njegovih reci da jos nije vreme za povratak iako je vec bio poprilicno mator, a on je cak i bio spreman. Meni je ovde mnogo vise sporno to Stanojevicevo zalaganje i ''skautiranje'', ako on nije znao u kakvom je stanju Obradovic, a vec nam je doveo Miljkovica, to je stvarno strasno. Takodje, ako je i znao (a pre ce biti da je to slucaj), a svejedno je hteo povratak takvog levog beka, onda se stvarno postavlja ozbiljno pitanje koliko u tome ima dobronamernosti. Inace, nisam zaboravio ni to koliko nas je puta svojevremeno odjavio onaj Vujadinovica, i taj je ispaljotka lik.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 15.09.2020
10:32

Hvala i Rukavini i Obradoviću što su nas odbili, imali smo mnogo bolje defanzivne bekove od njih Miletića i Uroševića što je mnogo značajnija razlika u njihovu korist nego ofanziva u korist Rukavine i Obradovića. Katastrofalni su u odbrani poslednjih nekoliko sezona.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 16.09.2020
13:46

Rukavina nas je odbio i pre nego sto je Miletic dosao, to je bilo u maju 2017. godine, a tada je imao vec 33 godine, smesna izjava.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 15.09.2020
11:40

A meni samo nije jasno kad te vec 'odjavljuju" sto se mi zalepimo bas za njih. Kao da je pitanje zivota i smrti u svakom prelaznom roku ista garnitura igraca. Smesno... Cak je ovo po meni odlicna vest. Sad je na redu ponovo Aksentijevic, pretpostavljam.

avatar
magister
Tuesday, 15.09.2020
09:46

Neuporedivo je bolje da vrate Šehovića, igrača gladnog uspeha i ambicioznog, na početku karijere.