Novi front - Dragan Đurić potkačio i Vladana Milojevića!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.04.2019.
09:17
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Aktuelno rukovdstvo Partizana odavno je već na meti njegovih kritika, to nije izostalo ni ovog puta, ali novost je ono što je rekao o Crvenoj zvezdi i njenom treneru.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić ponovo se oglasio u javnosti, u jeku najteže rezlutatske krize Partizana u poslednjih 12-13 godina.

Još veći problem je što je i fnansijska situacija u klubu nezavidna, pa Đurić u najnovijem intervjuu za ''Kurir'' naziva Partizan običnom ''olupinom'', zbog situacije u kojoj se nalazi pod vođstvom aktuelne uprave.

''Ma, niko neće u Partizan. To nije brod bez kapetana, to je olupina. Nema motora, nema ničeg. Ko god bi došao, bilo bi potrebno da donese 18-20 miliona evra. Da li znate ko su danas članovi upravnog odbora? Mnogi su već otišli, ali se o tome ne piše'', poručuje Đurić.

Boljitak ne očekuje ni od Sava Miloševića, novog trenera crno-belih.

''Čak se i Vladimir Stojković gubi u onakvoj ekipi. Pored njega možda ima još jedan ili dva fudbalera, ostali nisu igrači za Partizan. Do toga nas je dovela ova uprava'', istakao je Đurić.

A onda - iznenađenje. Bivši predsednik Partizana osvrnuo se i na aktuelnu situaciju u Crvenoj zvezdi, gde, za razliku od Partizana, hvali njenog generalnog direktora Zvezdana Terzića, ali ono što mu se očigledno nimalo ne dopada jeste rad Zvezdinog trenera Vladana Milojevića.

''Tamo Terzić vodi priču, ali nemaju trenera. Zvezdu je Mačva sa Tešovićem nadigrala, da ne pričam da je i Bata Mirković sa onakvim igračima dva puta bio bolji od Zvezde u derbiju. Oni se samo zanose, ali tamo vidim dosta problema'', zaključio je Đurić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 02.04.2019
15:56

Иза Милоја стоје резултати. А то шта разноразни шнајдери лупетају није меродавно никоме. Пси лају, каравани пролазе!

avatar
jv
Tuesday, 02.04.2019
12:24

Uf, ovaj nekoga kritikuje. Pa iza njega ostaje samo pustoš. Zadužio je Partizan, a o njegovim biznis-političkim poduhvatima se može napisati knjiga, ali ovo nije mesto za to.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.04.2019
11:25

Ko se bolje razume u fudbal od jednog krojaca.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 02.04.2019
10:19

Odavno Djuric kritikuje Milojevica, uglavnom zbog defanzivnog pristupa, to nije nista novo. Cinjenica je da smo jedva izasli na kraj sa Macvom, da nas je Radnik iz Surdulice maltene nadigrao, da smo dva puta bili losiji od onako loseg Partizana, ali cinjenica je i da smo ostvarili nezapamcene uspjehe i da nas na Marakani nisu nadigrali ni neki od najboljih evropskih timova.

avatar
Monte_Kristo
Tuesday, 02.04.2019
13:55

To su tri utakmice koje smo slabije odigrali u ligi,a nijednu pritom izgubili,pa sta,a sto ne kazes za ostalih 50 sto smo lagano dobijali,i jos na gostovanjima na onim oranicama gde smo ranije davali jedva jedan gol,sada minimum dva, tri svaki put uz lagane pobede,taav smo mi narod,gledamo samo lose strane,niko da pohvali coveka,a zasluzuje svaki respekt

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 03.04.2019
09:22

Naravno, to sam i napisao, kad bi tako gledali - svakom bi se mogao naci neki nedostatak i ne bi bilo ni dobrih fudbalera ni trenera. Miloje je odlican trener, to je barem dokazano.

avatar
Jelena Renovcevic
Tuesday, 02.04.2019
10:12

Posebno je u ovom poslednjem bio bolji. Imali su jedan sut na gol.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
12:30

Dok ste vi imali deset, je l' tako?

avatar
Goran_Ilic
Tuesday, 02.04.2019
09:49

Jesam cigan al ima rezona u ovome sto prica Djura taksista za nas,ovakva Zvezda bi morala da deli petarde tim Macvama i slicnima.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Tuesday, 02.04.2019
11:03

Pa i podeli s'vremena na vreme. Momci nemaju motiv nikakav,istroseni su,zamisli igras protiv Liverpula,gleda te 55000 ljudi,pobedis 2:0 i onda ides u Surdulicu da igras,licno bih pitao trenera da ne igram tu utakmicu.

avatar
Goran_Ilic
Wednesday, 03.04.2019
10:12

Iskreno,Liverpool nas je zestoko potcenio i platio cenu za potcenu,stoji sve to da je tesko motivisati igrace protiv ovih "ekipa" ali o tome je trebalo savez da razmislja kad je pravio ligu od 16 klubova kao da smo Rusija,i sta se uopste ceka sa regionalnom ligom,bice da svako voli da ima svoju prciju da drpa a da ih fudbal i ne zanima(mislim na ceo region).

avatar
BlagoMeniOpetJA
Tuesday, 02.04.2019
13:29

tesko je motivisati igrace kad nakon pobjede protiv Liverpula na primjer moras da ides u mali mokri lug da igras utakmicu.