Novi detalji - Tošić otišao, Partizanu ostaju obaveze?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.02.2020.
09:31
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo, na crno-belima je da ga u narednom periodu ispoštuju.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Iako se očekivalo da Zoran Tošić ostane u Partizanu bar do završetka večitog derbija, njegov transfer u kineski Tejdžou, već je realizovan i njegova misija u Humskoj je već završena.

Međutim, prema informacijama koje danas prenosi ''Alo'', nisu završene i obaveze koje Partizan ima prema iskusnom vezisti koji će u aprilu napuniti 33 godine.

Prema tim saznanjima, Tošić je Partizanu oprostio deo duga u iznosu od 50.000 evra, a mnogo veći deo, od 700.000 evra crno-beli će morati da mu isplate.

Ipak, Tošić se sa čelnicima Partizana dogovorio da se taj dug isplati u ratama, najkasnije do kraja naredne godine, a crno-beli su prema njemu bili korektni s obzirom da od Kineza nisu tražili obeštećenje, iako je otišao četiri meseca pre isteka ugovora.

Sreća po crno-bele je što su ove zime realizovali transfer Strahinje Pavlovića u Monako, od čega će inkasirati najmanje 10 miliona evra, pa isplata zaostalog duga Tošiću ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

Od početka ove sezone, Tošić je odigrao 28 zvaničnih mečeva za Partizan, postigao je sedam golova, uz još šest asistencija.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 27.02.2020
19:28

могу мислити колика му је плата била кад су му остали дужни 750К.

avatar
paok
Thursday, 27.02.2020
17:36

Kao da je ovo nesto novo. Meni samo nije jasno kako Vazura moze stalno da govori da su plate redovne. Sta radi ova uprava, prodaju sve sto mogu a dug raste.

avatar
Offside
Thursday, 27.02.2020
11:29

Kako ono rece Zeljko Pantic "Prosla uprava nije isplacivala plate,vidite kako sada funkcijonise".Pa sta je ovo onda?Prvo nas tuzio juce Musa za 300.000e a danas se saznalo da se Tosicu duguje 700.000e,pa koliko se onda duguje Sumi,Sadiku i Stojketu koji su najplaceniji...Neverovatno je koliko ova anti-uprava sama sebe pokopava i koliko besramno rade protiv naseg kluba...

avatar
Friday, 28.02.2020
09:11

Sadik tesko da ima vecu platu nego sto je imao Tosic, decko navodno ima pola miliona godisnje sto je manje od Bambija, a pretpostavljam da su tu dosta dobro placeni jos i Natko i Markovic pa i Asano.

avatar
Thursday, 27.02.2020
10:39

Ma kakvi, svi redovno dobijaju platu, nema kasnjenja, sve ide kao po loju. Partizan njemu da isplati sve pare, a da ne dobije ama bas nista za njega? Toga ne bi bilo da su ga placali na vreme ili bar sa manjim zakasnjenjem, opet ova okupaciona uprava nevidjeno ''briljira'' na stetu onoga od kojeg zive, tacnije, kluba u kojem rade. Ne smem ni da pomislim na to koliko ce biti zaduzenje kad oni odu, a jednog dana ce otici. Doduse, tih 50 hiljada evra ipak i jeste otprilike neka suma koju (bi)smo i mogli da dobijemo za ova cetiri meseca ''preuranjenog'' odlaska, ali, ovo je teski amaterizam u kombinaciji sa kvislinskim sabotiranjem svetinje, smrtonosna mesavina.