Novi detalji, član uprave Partizana povređen u ''stampedu'' u Nišu?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.10.2018.
09:21
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ipak, on ne želi da se stavlja akcenat na to, već na učestale sudijske greške na štetu Partizana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle derbija 10. kola Superlige između Radničkog i Partizana (2:2) u nedelju u Nišu, ponovo su glavna tema greške arbitara, ali i incident u i ispred lože u kojoj su bili smešteni čelni ljudi Partizana.

TV Partizan je objavio i jedan snimak na kom se vidi samo deo onoga što se događalo tokom utakmice na ''Čairu'', a nove detalje izneo je i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

On se oglasio u izjavi za ''Informer'' i tom prilikom otkrio da je u Nišu doživeo i povredu kolena tokom tih nemilih dešavanja.

''Navijači Radničkog napali su našu delegaciju, i to je bilo mučno. Tokom celog meča oni su nam se najpogrdnije obraćali. Taj čin eskalirao je fizičkim napadom.

Navijači su pokušali da preskoče betonsku ogradu i upadnu u ložu, a u nezapamćenom stampedu zadobio sam povredu kolena'', objašnjava Vuletić.

Ipak, nešto drugo ga mnogo više boli od svega ovoga što se desilo u loži - ono što se dešavalo na terenu, i to ne samo u Nišu, već i u nekim prethodnim utakmicama.

''Nije u pitanju moje krvavo koleno, nego je Partizan već dva meseca raskrvavljen. Prema nama se ponašaju kao da dolazimo iz venecijanskog geta.

S tri strane stadiona čuo se povik "mrzim Beograd". Nisam stručnjak i ne razumem se da li je ruka uz telo, van tela, ali nije poenta samo u tome. Partizan je od početka takmičenja u Superligi veliki broj puta drastično oštećen, a to se potvrdi tek posle'', zaključio je Vuletić.

Posle svega je uputio i kritiku FSS-u, jer se, kako kaže, u Savezu oglušuju na Partizanove apele da se uvere VAR tehnologija u Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.10.2018
13:44

Vi ste uvek osteceni ako po starim obicajima ne dobijete utakmicu na silu, kradju i otimacinu. Vama ce biti lakse kad shvatite da su prosla ta vremena i da sad treba da se krvavi na terenu da budes bolji od protivnika.

avatar
Nedeljko Panic
Wednesday, 03.10.2018
08:26

Potpuno si u pravu!
To je potvrdio derbi.
LICIMERI!!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 03.10.2018
22:25

Najruznija stvar po pitanju tog derbija je sto posle nije bilo doping kontrole.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 02.10.2018
13:32

Hahah,kakva prica,debeljko sam sebe spotakao!

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 02.10.2018
11:46

Za jedne divne i prepoštene ljude mnogo ih napadaju po stadionima i nazivaju ih pogrdnim imenima,baš čudno....mada kad znamo da ih i njihovi napadaju ispred njihovog stadiona i nazivaju svakakvim imenima na stadionu,možda i nije čudno....još jednom-divni ljudi....

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 02.10.2018
10:14

Bucko nije mogao da se otisne od podloge, gravitacija je čudo.

avatar
prike
Tuesday, 02.10.2018
09:45

Ako su navijaci Radnickog pokusali da preskoce u lozu ali nisu uspeli u tome, ko je izazvao stampedo u lozi?

avatar
Südkurve München
Tuesday, 02.10.2018
09:41

Jaooo, pa brz oporavak ti zelim i zelim ti da, zajedno sa ostalima, napustis Partizan, jer niste sposobni da dovedete sponzore koji ce vas finansirati.

avatar
saka7903
Tuesday, 02.10.2018
09:35

Pa sta si cekao 2 dana da objavis to

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 02.10.2018
09:31

- Govorio sam ranije mnogo puta, ponoviću i sada, posle meča u Nišu, Milorad Mažić je najbolji srpski i najbolji svetski sudija. Bez obzira što nije dosudio taj jedanaesterac, koji je zaista očigledan, niko Mažiću ništa ne zamera iz Partizana. Naprotiv, kad bi to bilo izvodljivo, voleli bismo da bude glavni sudija na svakoj našoj utakmici do kraja sezone. Ako je i trebalo da nam se dogodi onakva greška, neka se dogodi od najboljeg, jer smo svi uvereni da nije bilo nikakve namere, niti predumišljaja – rekao je sportski direktor Partizana. Bata i Ivica primenjuju obrnutu psihologiju jer ne znam kako ovo drugacije da shvatim dok vucelica i vazuru bas boli cosak...

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 02.10.2018
09:28

Jedino Pantic i Vuletic nesto konkretnije pricaju, ali, sve je to mlako i jalovo...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 02.10.2018
13:46

Zar ne mislis da preteruju revolte samo da prikriju svoje nesposobnosti i da vama bacaju prasinu u oci da zadrze svoja dupeta u foteljama.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 02.10.2018
17:32

Mozda malo i preteruju, ali, uglavnom govore istinu iako je sigurno i to da nisu sposobni i da hoce sto duze da ostanu u svojim foteljama.