Nove spekulacije - Koliko bi novca Zvezda mogla da ponudi Banetu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.07.2020.
10:07
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Iako se pre par dana pojavila informacija da je Branislav Ivanović blizu povratka u Premijer ligu, spekulacije o njegovom potencijalnom dolasku u Zvezdu i dalje ne prestaju.

Beta/AP Photo/Jens Meyer
Beta/AP Photo/Jens Meyer

Povezane vesti

Dugogodišnji srpski reprezentativac Branislav Ivanović je, kako sada stoje stvari, završio sa Zenitom, u čijem dresu je ovog leta osvojio duplu krunu, predvodeći tim iz Sankt Petersburga kao kapiten.

Tridesetšestogodišnji fudbaler je sada slobodan u izboru nove sredine, a činjenica da je Zenit već angažovao Lovrena iz Liverpula za 12 miliona evra navodi na zaključak da nema šanse za produžetak saradnje srpskog defanzivca i ruskog šampiona.

Pre nekoliko dana pojavila se vest da Karlo Ančeloti želi Ivanovića u Evertonu, ali trenutno je zatišje po tom pitanju, pa se ''Informer'' ponovo pozabavio pričom o(ne)mogućnostima da Bane ipak na kraju završi u Zvezdi.

U prilog toj opciji se ponovo ističe da je Ivanović u odličnim odnosima sa Zvezdanom Terzićem, Dejanom Stankovićem i Nenadom Milijašem, ali ima dosta drugih prepreka da bi se taj transfer ostvario.

Pre svega, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je nedavno naglasio da Zvezda ne traži štopera, jer ih ima sasvim dovoljno, mada se poslednjih dana sve više priča o odlasku Miloša Degeneka, što bi otvorilo prostor za razmišljanje o Ivanoviću.

Drugo, Zvezda je ovog leta prilično ''stegla kaiš'' zbog pandemije, pa se postavlja pitanje koliko novca bi mogla da ponudi Ivanoviću.

''Bane i dalje može da nađe klub koji će mu platiti i do dva miliona evra po sezoni. Zvezda ne bi mogla da mu da više od 700.000 evra i bonuse. Dakle, samo uz Ligu šampiona imalo bi smisla razmišljati o njemu.

U protivnom, ni on klubu ne bi bio neophodan, uprkos kvalitetu i iskustvu. U timu su trenutno četiri standardna štopera plus mladi Strahinja Eraković, koji bi trebalo da dobije minutažu'', prenosi ''Informer'' reči svog neimenovanog izvora.
-
Baner 2

Ni to nije sve, dodatni razlog zbog čega je transfer Ivanovića u Zvezdu nerealan jeste i njegovo distanciranje i od srpskih medija i od srpskog fudbala, od kada je bez objašnjenja ''precrtan'' u nacionalnom timu posle Mundijala u Rusiji.

Tu bi možda selektor Ljubiša Tumbaković mogao nešto da promeni eventualnim ponovnim pozivanjem Ivanovića za predstojeći baraž, ali za sada je i to ''u magli''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.07.2020
12:32

Everton je zainteresovan za Ivanovica, jedino ako drzava upumpa zvezdi novac da plati vise nego sto Everton moze.

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 29.07.2020
13:23

Nema potrebe da se ti nerviras zbog toga jer to nema nikakve veze sa vasim novcem i vasim krajem.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 28.07.2020
12:39

Terzicu nemoj da ti padne na pamet da jega dovedes, odnosno da ulozis tolike pare u istrosenog igraca.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 28.07.2020
10:56

Nije Bane potreban ovako slaboj Zvezdi ni Zvzda njemu .Jer Zvezda ovakva mislmi da ne moze proci kvalifikacije u LS.Brzo ce lspasti.Znamo kako tim mora tamo da igra.Zveda je presalaba da bi tamo uspela.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Tuesday, 28.07.2020
20:56

Borjan
Rodic,Milunovic, Degenek/Ivanovic, Gajic/Gobeljic
Kanga, Sanogo, Katai, Ben, Ivanic, Spiridonovic, Gavric
Napadac, Napadac ako uspemo da uvalimo nekom Boacija, Pavkova i Tomanea bi bio solidan tim, uz ostale mlade koje imamo...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 28.07.2020
10:30

Radunovic (Popovic, ???)- Ivanovic (Lutovac Van Bisaka LOL), Ostojic (Vitas), Banjak, Urosevic- Zdjelar (ili on ili neka portugalska radilica), Natko (Docic)- Sulejmani (Lakcevic, Colic), Suma (Stojkovic, Pavlovic), Stevanovic (Markovic)- Sadik (???, Stulic).

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 28.07.2020
12:41

Gde cu tebe naci, nego tamo gde sam te i ostavio. Uvek na vestima o Zvezdi ljepi, ali samo nastavi da nas pratis jer niko nam nije talicnjiji od tebe dragovoljac ljepi.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 28.07.2020
10:27

Tumba ce sve uraditi da im olaksa i da potpomogne taj transfer, u to nema sumnje.