Nove prozivke: "Namešteno pola lige!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.05.2015.
22:52
Izvor: Sportske.net

Završnica Jelen Superlige donela je sa sobom dosta uzbuđenja kada je borba za opstanak u pitanju a klub koji je za vikend izgubio status superligaša nastavio je sa prozivkama.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Minulog vikenda fudbalski klub Donji Srem izgubio je status superligaša posle dve sezone igranja u eliti. Čelnici budućeg prvoligaša iz Pećinaca ne mire se sa sudbinom pa su i posle eliminacije iz Superlige nastavili da pišu saopštenja.

Najnovije saopštenje ne donosi ništa novo pošto je i ovoga puta ukazano na to da su utakmice u JSL i PLS nameštene i da se na taj način srpski fudbal i klubovi vode ka ništavnosti.

"Kako da reaguješ na izjavu predsednika FSS, da ako hoćeš pošteno i korektno suđenje, treba delegirati Mažića i Glođovića, a vikendom se igra osam utakmica Superlige? Proteklog vikenda bilo je dogovoreno nekoliko utakmica Superlige.

U poslednjem kolu Superlige biće dogovoreno najmanje tri utakmice. U Prvoj ligi Srbije tri utakmice nisu registrovane iz poslednjeg kola zbog sumnji o nameštanju. Biće one registrovane, ne brinite. Jer ne postoji nikakvih 'dokaza', a svi sve znaju unapred.

U svim nižim ligama Srbije dogovara se ogroman broj utakmica, svi to znaju i navijači i službena lica i funkcioneri, pa opet ništa. I biće uvek ništa dok svi mi zajedno sa fudbalom u Srbiji ne postanemo ništa
" navodi se u delu saopštenja FK Donji Srem.

Poslednje kolo Jelen Superlige odlučivaće o tome koji će klub igrati baraž za opstanak u ligi a među kandidatima za 14. poziciju na tabeli nalazi se pet ekipa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 20.05.2015
15:34

sta se vi bunite a namestili ste sa direktnim konkurentom Spartakom iz 2 u 1 da izgubite eeeeej

avatar
nekros77
Wednesday, 20.05.2015
14:18

Radnicki Nis - Borac 1 - 0 je bila skinuta sa kladionica. Prvo poluvreme uspavanka, drugo je bilo malo bolje. Ali namestiti utakmicu samo sa jednim golom meni je glupo. Trebalo bi da bude na kraju vise golova ili nula nula. 1 - 0 je tipican rezultat za JSL. NAPRED RADNICKI NIS I SPARTAK!!

avatar
Dzonifer :D
Wednesday, 20.05.2015
13:19

Namestanja stvarno pocinju da postaju smesna... I slep vidi da je namesteno :D

avatar
Totti10
Wednesday, 20.05.2015
11:48

Sve je ovo tacno sto pise u saopstenju i to se sve zna.Tzv utakmice 3 za 3 ili 3 za 6 su svakako dogovorene i one postoje svake sezone.Pa samo udjite u kladionicu i uzmite listu pa pogledajte kakve su kvote u finisu sezone i sve ce vam biti jasno,i posle se odjednom postavlja pitanje zbog cega je Rad izasao sa rezervnim sastavom protiv Spartaka a oni negiraju da je namesten mec a opet su pobedili.Tragicna je nasa liga a ne namesta se samo u JLS kada se pogleda sta se radi u nizim liga sve je jos jasnije kao dan...

avatar
BratCescFabregas#4
Wednesday, 20.05.2015
09:40

Ko gubi ima pravo da se zali. Mozda nisu trebali ispasti u proslo kolo, ali bi sigurno ispali vec u zadnje kolo. Izgubili su u dva meca sa direktnim rivalima za opstanak, mozda mec sa Spartakom je bio sumljiv, ali su kuci izgubili od Napretka i od Borca i realno gledano nemaju razloga da se zale. I oni su nekoliko meceva namestili. Mec protiv OFK 4-0, i pobeda u goste protiv Vose 2-3.

avatar
Zvezda 91
Wednesday, 20.05.2015
00:21

Posaljite snimak sa utakmice u Subotici Uefi ili ko je vec nadlezan za takve stvari, da vidi evropa kakvi se penali sviraju po Srbiji.. Uradite nesto konkretno a ne da pisete saopstenja... Da se jednom za svgda raskrinka ko namesta sedam godina u nazad u JSL.

avatar
paok1926
Wednesday, 20.05.2015
11:40

Nek posalji i vase penale u zandjih 7 godina

avatar
Zvezda 91
Wednesday, 20.05.2015
14:18

Nemoj se praviti lud nego pogledaj malo dalje od nosa.

avatar
Marko Kralj
Wednesday, 20.05.2015
00:21

Ljudi ispali iz lige i sad im svi krivi.. mada nismo bas ni najregularniji..

avatar
Raúl González
Tuesday, 19.05.2015
23:07

JSL namestena? Kako neko moze da kaze tako nesto. Opste je poznato da je JSL jedna od najregularnijih liga na svetu.