Nove pogodnosti za navijače Crvene zvezde, razlog više za kupovinu sezonskih karata

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.06.2018.
12:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

U iščekivanju starta nove sezone i pohoda ka Ligi šampiona, navijačima Crvene zvezde stigla je iz kluba još jedna lepa vest.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nova sezona za Crvenu zvezdu počinje 11. jula, kada će gostovati letonskom Spartaksu u Rigi, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a nedelju dana kasnije na programu je revanš utakmica na ''Marakani''.

S tim u vezi, crveno-beli su na klupskom sajtu objavili veoma važnu informaciju za sve vlasnike sezonskih karata i za one koji nameravaju da ih kupe narednih dana.

''Na ovu utakmicu, ali i na eventualnu utakmicu drugog, odnosno trećeg kola kvalifikacija, svi vlasnici sezonskih karata za sezonu 2018/19 moći će da uđu besplatno!

Dakle, pored utakmica u okviru domaćeg prvenstva, vlasnici sezonskih karata moći će na stadion da uđu i u prva tri kola kvalifikacija'', poručuju iz Crvene zvezde.

Klub iz Ljutice Bogdana pozvao je zainteresovane navijače da što pre dođu na stadion i kupe sezonske karte, kako bi se kasnije izbegle velike gužve.

Na kraju, uz podsećanje na cene karata, Zvezda je objavila i važno uputstvo, koje u nastavku prenosimo:

''1. Svako ko kupuje sezonsku kartu mora da bude član našeg kluba sa plaćenom članarinom. U slučaju da niste član moći ćete na licu mesta da obnovite članarinu. Članarina se uplaćuje direktno na račun fondacije kluba, i plaćanje je u kešu.

2. Zbog novih strogih pravila UEFA obavezno je da svaka sezonska karta ima odštampano ime i prezime vlasnika radi sprečavanja zloupotrebe.

3. Obavezno ponesite ličnu kartu radi identifikacije, a poželjna je i stara sezonska karta zbog lakše obnove istih mesta na stadionu'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Screenshot: crvenazvezdafk.com

Cene

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke