Nove muke crno-belih - Jedan transfer propao, hoće li i drugi, još važniji?!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 01. jul 2018.

  • 11:54

  • Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Do početka nove sezone ostalo je još desetak dana, a crno-beli imaju možda i previše nerešenih pitanja.

Nove muke crno-belih - Jedan transfer propao, hoće li i drugi, još važniji?!
Foto: Beta/Branislav Božić/Ev
Utisak je da su u Partizanu manje-više realizovali plan oko angažovanja  novih igrača ovih leta, ali ostalo je još da svi oni pokažu zbog čega su dovedeni i da će u narednoj sezoni predstavljati prava pojačanja za ekipu Miroslava Đukića.

Podsetimo, u redove crno-belih stigli su Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš, Mark Valijente i Gabrijel Enake, od kojih poslednju dvojicu još nismo videli na terenu u pripremnim utakmicama.

Međutim, najveći problemi u ovom trenutku vezani su za nedefinisane statuse Nemanje Antonova i Danila Pantića, kao i činjenicu da planirani odlazni transferi još nisu realizovani.

Čak se juče pojavio i novi, neočekivani problem. Pisali smo prethodnih dana da je iskosni štoper Bojan Ostojić dobio ponudu sa Kipra i da je napustio pripreme crno-belih u Ptuju, kako bi realizovao transfer u Enozis.

Međutim, ''Telegraf'' prenosi da je taj transfer propao, Ostojić nije uspeo da se sa Kipranima dogovori oko finansijskih uslova i sada bi da se vrati na pripreme u Sloveniju. Ali, kako prenosi pomenuti izvor, njemu je rečeno da se uputi u ''Zemuleno'', gde će u narednom periodu individualno raditi, što bi moglo da znači da je Ostojić precrtan za nastupe u sledećoj sezoni i da posle dolaska Marka Valijentea trener Đukić više ne računa ozbiljno na njega.

A kada su u pitanju Pantić i Antonov, jedan je prošlu sezonu proveo na pozajmici iz Čelsija, drugi iz Grashopersa i sada ni jedan ni drugi ne znaju sa sigurnošću kakav će status imati u sledećoj sezoni.

Antonov je morao i da se vrati pre nekoliko dana u Grashopers, kako bi sačekao konačni dogovor Švajcaraca sa upravom Partizana, juče je dao pozitivan signal na Instagramu, ali zvaničnih potvrda da je dogovor postignut i dalje nema.

Slično je i sa Danilom Pantićem, koji je za sada dobio dozvolu da trenira sa Partizanom i igra kontrolne utakmice, ali ništa više od toga. On je to i potvrdio u izjavi za ''Telegraf''.

''Teško je reći, klubovi razgovaraju, u sve su uključeni i moji zastupnici. Partizan želi da me otkupi, moja želja da ostanem u Humskoj takođe nije upitna, već sam o tome govorio. Ali, londonski klub je taj koji se najviše pita, jer imam ugovor još godinu dana'', izjavio je Pantić i dodao da zbog ove situacije izbegava da daje izjave za medije, kako ne bi najavljivao nešto što na kraju ne može da se ostvari.

Krajnje je vreme za (pozitivan) rasplet, pogotovo što trener Đukić forsira Pantića na pripremnim utakmicama, dok su neki drugi vezni igrači za to vreme u drugom planu.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari